subir imagen

21 oct 2014

Les cerveses Inedit i Daura reben dos nous reconeixements internacionals

Inedit, la cervesa gastronòmica de Damm, aconsegueix una nova medalla d’or al World Beer Championship
Daura repeteix guardó com la millor cervesa sense gluten del món als World Beer Awards

Inedit i Daura sumen aquest any dos nous premis a l’ampli ventall de reconeixements internacionals aconseguits des de la seva creació el 2008 i 2006, respectivament. 

Inedit ha tornat a ser premiada amb una medalla d’or al certamen nord-americà World Beer Championship,on també va ser reconeguda el 2009 amb el mateix guardó i el 2011 i 2012 amb la medalla de plata. Amb aquest nou premi, la cervesa gastronòmica de Damm es converteix en una de les més premiades en els darrers anys, seguint el camí d’èxit que va iniciar al 2008 quan es va llençar de la mà dels sommeliers d’elBulli i els mestres cervesers de Damm. 

Entre els altres premis internacionals aconseguits per Inedit destaquen dues estrelles als Superior Taste Awards; una medalla d’or i dues de bronze als Australian International Beer Awards; una medalla de plata a l’International Beer Challenge i un reconeixement com a la millor cervesa al Foodex-Gourmet Beauty Grand-prix del Japó. 

A banda dels múltiples guardons arreu del món, Inedit està present a 50 països com els Estats Units, França, el Regne Unit i la Xina, on ha tingut una excel·lent rebuda. El seu cupatge únic i la seva alta qualitat l’han posicionat entre les cerveses més apreciades a dins i fora de les nostres fronteres. 

 DAURA, LA MILLOR CERVESA SENSE GLUTEN DEL MÓN
Per la seva banda, Daura ha tornat a ser escollida com la millor cervesa sense gluten del món als World Beer Awards, celebrats al Regne Unit. És la quarta vegada que la cervesagluten free de Damm obté un reconeixement al prestigiós certamen britànic, on ja havia rebut la mateixa distinció en les edicions de 2008, 2009 i 2011. 

Amb la consecució d’aquests quatre guardons, Daura es consolida com la millor cervesa sense gluten del món des que el 2006 es llancés com una innovació a nivell mundial gràcies a la intensa investigació portada a terme pels mestres cervesers de Damm i la Unitat de Gluten del Centre Nacional de Biotecnologia del Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC).