subir imagen

25 nov 2015

Bohigas presenta l' ampolla màgnum Brut Nature Reserva per Nadal


Per segon any consecutiu, Bohigas treu al mercat una nova edició del seu cava Brut Nature Reserva en format Màgnum especial per al Nadal. Es tracta d’una ampolla d’1,5 litres, que presenta un disseny original i especial per a festes, amb tons daurats sobre fons negre. Per al mercat exterior, l’ampolla Màgnum s’ha fet com a cava Brut Reserva, que és el producte que més es ven a l’estranger.

Enguany, i davant l’èxit aconseguit el Nadal passat, Bohigas ha incrementat la producció i n’ha fet 3.000 ampolles, 1.000 ampolles més que el 2014.

La iniciativa d’elaborar una ampolla Màgnum ja va sorgir l’any passat, en resposta a la demanda dels clients del celler d’un format d’aquestes característiques. Aquest any, el celler ha decidit donar-li un retoc a la imatge, modificant-ne els colors. El procés de fer-lo és molt especialitzat i gens mecanitzat, motiu pel qual es tracta d’una edició limitada,  només disponible durant la campanya de Nadal. 

Bohigas
Bohigas és un celler amb més de vuit segles d’història situat en un enclavament privilegiat de la conca de l’Anoia, a Òdena, concretament, a les caves i vinyes de Can Macià, amb prop de 200 hectàrees d’extensió.

Bohigas produeix anualment al voltant de 650.000 ampolles, entre 560.000 de cava i 90.000 de vi. D’aquestes, gairebé el 90% es distribueix al mercat exterior.

A més de produir vins i caves d’alta qualitat, Bohigas també ofereix al públic una gran varietat d’activitats vinculades a l’enoturisme.