subir imagen

6 mar 2015

El brandi de Torres entra al ‘top ten’ de les marques més venudes, segons Drinks International



Torres debuta a la llista dels deu brandis més venuts del món, el ‘Best selling brands’ que publica la revista britànica Drinks International, segons una enquesta realitzada a 100 dels millors bars del món, inclosos els que figuren al seu famós ranking de ‘The World’s 50 best bars’. Torres és l’única marca espanyola que ha entrat enguany al ranking dedicat a la categoria de brandis, en el que 80% són conyacs de la zona de Charente, al sud de França.

Els brandis de Torres ocupen una meritòria desena posició de les marques més venudes segons l’opinió dels cambrers i responsables d’establiments punters a tot el món, mentre que a la llista de tendències, el ‘Top trending brands’, Torres aconsegueix situar-se al número vuit. Els primers llocs són per a les marques Hennessy, Rémy Martin i Pierre Ferrand, tot i que en diferent ordre segons el ranking.

Les dues llistes, publicades al número de gener de Drinks International, formen part de l’informe sobre marques que elabora la prestigiosa revista, referència mundial del sector dels espirituosos, i que permet conèixer el que es cou en els bars i cocteleries d’elit. Els resultats es basen en les respostes de 100 dels millors bars del món, a partir del llistat amb què la publicació confecciona el ranking ‘World’s 50 best bars’. 

Drinks International també és coneguda pel ranking de ‘La Marca de vins més admirada del món’ (‘World’s Most Admired Wine Brand’), que el 2014 va recaure en Torres.

Aquest reconeixement a la qualitat dels brandis Torres arriba coincidint amb el 150 aniversari de Joan Torres Casals, segona generació de la família Torres i impulsor de la destil·lació de vins per a l’elaboració de brandis, que va iniciar el 1928. 

El compromís per la qualitat i l’esforç de la seva generació i les que l’han succeït al llarg dels anys s’han vist recompensats amb els reconeixements i premis aconseguits pels seus brandis a nivell internacional. Destaquen, per exemple, les medalles d’or aconseguides per Torres 20 a l’International Wine & Spirit Competition (Regne Unit) de 2006 i a l’Internationaler Spirituosen Wettbewerb (Alemanya) de 2014.