Xavier Barriga ens presenta un pa sa, bo i molt saludable.
Pa semi integral amb sèsam, tomàquet, olives i alfàbrega.
Tot i la disminució de llum natural i les baixes temperatures pròpies del hivern Turris de la mà de Xavier Barriga no vol abandonar un dels millors plaers de la vida: l’alimentació. Per això per aquests dies més apagats ens proposa el pa d’hivern amb sèsam, tomàquet, olives i alfàbrega.
És un pa amb una bona aportació de fibra, provinent de la farina integral i el sèsam. Com tots els pans de Turris està elaborat amb massa mare natural amb llargues fermentacions que contribueixen a allargar i potenciar el seu sabor i perfum. És un pa molt aromàtic però amb un gust suau, que ens evoca al clima mediterrani fred i humit de l’hivern a casa nostra.
En Xavier Barriga ens el recomana combinat amb formatges suaus, o senzillament amb un raig d’oli d’oliva, que ens permetrà notar tota la mescla de sabors. Tots els seus ingredients estan molt presents a la nostra dieta i li donen un perfecte equilibri entre el sabor, l’aroma i la digestibilitat.
Al llarg d’aquests mesos el pa d’hivern estarà disponible amb dos formats: xusco (a la foto) i barra.