subir imagen

17 jun 2015

Vermuts Miró i el xef Paco Pérez presenten "Vermut Rojo Fusión"

Natalia Cuadrado, Barcelona

Aquest migdia s'ha presentat al restaurant Doble de Barcelona el “Vermut Rojo Fusión”, un vermut d'autor fruit de l'aliança entre Vermuts Miró i el xef Paco Pérez amb el qual han volgut construir una creació conjunta donant forma a un vermut amb segell de qualitat i amb tocs mediterranis.

“VERMUT ROJO FUSIÓN”
És una mescla de caràcters, de sabors i de sensacions on s'ha volgut crear una experiència gastronòmica en la qual distingim la personalitat de cadascun. Així, la tradició i l'autenticitat d'un es barreja amb la llibertat, la sensibilitat i la transformació de l'altre. Elaborat a doble maceració amb l'objectiu de mantenir la personalitat de la marca de vermuts i la subtilesa del xef aportant aires mediterranis.

A l'etiqueta dissenyada s'ha volgut descriure el mateix que transmet el sabor del propi vermut. El dibuix central de l'etiqueta i com bé diu el nom representan aquesta simbiosi entre les dues personalitats creadores d'aquest vermut.
 
PACO PÉREZ
És un reconegut xef català que compta amb 5 estrelles Michelin. Dos al restaurant Miramar de Llançà i dues al restaurant Enoteca de l'Hotel Arts de Barcelona, tots dos inspirats en el menjar i els productes frescos de la Mediterrània que l'han fet mundialment famós en el món culinari. La cinquena estrella la gaudeix el restaurant 5, l'aposta de Paco Pérez a l'Hotel Das Stue de Berlín. 
La presentació s'ha dut a terme al restaurant Doble de Barcelona on  Paco Pérez participa en la seva oferta culinària. S'ha comptat amb la presència de Carles Prats com a representant de Vermuts Miró i amb la del mateix xef Paco Pérez, els quals han explicat les interioritats d'aquesta nova creació i on s'ha culminat amb un tast obert als assistents.
Nota de tast:
El Miró & Paco Pérez Rojo Fusión ens porta molts records d’olives arbequines i de plantes mediterrànies que marquen des d’un bon principi aquest vermut. Al paladar és sedós, melós i amb bon cos. L’acompanyen al seu pas per boca uns subtils tocs de regalèssia, de pell de taronja i un eco d’anís estrellat, que juguen mel dicament amb la gran amplitud de sabors. Té un accent ben mediterrani, d’aquella salinitat i de les plantes aromàtiques típiques, les farigoles, el romaní, el llorer..., plantes protagonistes que també s’utilitzen per curar les olives. I és que podem ben dir que les olives han madurat aquest vermut amb el seu toc de gràcia!