subir imagen

28 may 2015

Abadal Picapoll 2014, frescor i complexitat a la nova anyada d’un blanc pioner

Ha nascut Abadal Picapoll 2014, una nova anyada fresca, complexa i seductora d’un dels vins més destacats de la DO Pla de Bages. Aquest blanc pioner, el primer monovarietal de picapoll que va arribar al mercat, és un emblema per Abadal, que a través de la recuperació d’aquest raïm autòcton, pràcticament oblidat, referma el seu compromís amb la identitat del Bages.

Abadal Picapoll 2014 és un vi singular i seductor que es presenta a la copa amb un color groc palla. Exhibeix generoses aromes de fruita blanca (albercoc) amb apunts exòtics (pinya), cítrics (aranja) i florals (gessamí), així com tocs balsàmics de fonoll i menta blanca. Regala un pas per boca ampli, glicèric i refrescant.

A més d’estrenar nova imatge, que li aporta més elegància i singularitat, Abadal Picapoll 2014 ha rebut la Medalla d’Or a la XXII edició del “Concours Mondial de Bruxelles”, un dels certàmens més prestigiosos del sector del vi. Un reconeixement que situa a Abadal i a la nova anyada de Picapoll entre els cellers i els vins destacats del panorama nacional i internacional.

ABADAL, VINYA I PAISATGE DEL BAGES
Abadal es funda l’any 1983 en honor a les arrels i a la tradició vitivinícola de la família Roqueta al territori -el Bages- i amb el ferm compromís d'elaborar vins que expressin la singularitat de la terra i la donin a conèixer al món. En la seva aposta pel territori com a camí de diferenciació i identitat, Abadal treballa per a recuperar la tradició vitícola de la zona amb innovació i modernitat.

PVP Abadal Picapoll 2014: 11 €

@vinsabadal // #abadal

Per a més informació:
Blanca Gaig
Barcelona +34 93 412 78 78 Ext. 101
Madrid +34 91 142 93 64
M +34 671 587 303
blanca@mahala.es