subir imagen

19 dic 2014

Vermut solidari en contra de la pobresa infantil

Agustí Torelló Mata celebra el Nadal amb un vermut solidari a favor de la campanya contra la pobresa infantil amb Sor Lucía Caram i la Fundació Rosa Oriol, demà dissabte 20 de desembre.

Compromesos amb la campanya, Sabat s’ha encarregat de regalar les 500 plaques especials amb el logos de la pobresa infantil que Agustí Torelló Mata ha posat amb el Bayanus Gran Reserva. Els 4000 € de la venda d’aquestes botelles, que es farà a les caves i al Petit Celler de Manresa, es donaran íntegrament a Sor Lucía aquest dia.

En el mateix acte, la bodega presentarà el nou XIC 2014: el xarel·lo ecològic jove que es va presentar aquest any a Alimentària. “Amb una criança amb mares durant 2 mesos, aquesta anyada manté el caràcter alegre, aromàtic i fàcil que buscàvem i precisament el presentem amb aquest acte perquè sigui un atractiu més de la campanya solidària” diu Alex Torelló, l’enòleg de la casa.

El tast de XIC 2014 i del Caves ATM anirà solidàriament acompanyat de creacions de cons i macarons salats de Cal Diari i llardons de Mitjans. I tot plegat acollirà una magnífica mostra d'art solidari amb la venda de quadres donats per diferents artistes: Quadres del concurs de pintura ràpida de Sant Martí Sarroca -donats per Juan José Morell- de Modest Cuixart i Alex Soler -donats per la Galerista Paqui Delgado-, dels artistes Laura Sibill, Canano, Carmen Albagues i l'escultor Josep Bofill.