subir imagen

27 nov 2014

Damm tanca l’any amb dos nous reconeixements internacionals

Estrella Damm i Voll-Damm són premiades per la seva excel·lència als World Beer Championship Award

Les cerveses Estrella Damm i Voll-Damm aconsegueixen dues noves medalles al certamen nord-americà World Beer Championship i tanquen així un any ple de reconeixements internacionals per a les marques del grup.

Entre els guardons aconseguits durant el 2014, destaquen les altres medalles d’or concedides a Voll-Damm i a Inedit al mateix concurs, així com les cinc medalles de plata i bronze aconseguides per Estrella Damm, Voll-Damm, Daura, Inedit i Free Damm a l’International Beer Challenge i el reconeixement a Daura com la millor cervesa sense gluten als World Beer Awards.

Aquestes dues noves medalles són símbol de la consolidació de les cerveses de Damm al mercat internacional on ja compten amb un fort reconeixement als 85 països on el grup està present i on gaudeixen d’una importància destacada a bars, restaurants i canals d’alimentació.

WORLD BEER CHAMPIONSHIP: LA COMPETICIÓ MÉS ANTIGA D'AMÈRICA
Fundats l’any 1994, els World Beer Championship, organitzats pel Beverage Testing Institute (BTI), són la competició més antiga d’Amèrica, i estan oberts a totes les marques de cerveses comercials del món. 

La presència de Damm en aquests premis internacionals es remunta a l’any 1998, quan Estrella Damm va rebre la medalla d’or a la seva categoria. Des de llavors, Estrella Damm, Voll-Damm, Inedit i Daura han anat acumulant medalles d’or i de plata any rere any i han aconseguint destacar entre importants marques internacionals de països com el Regne Unit, els Estats Units, Canadà i Austràlia.