subir imagen

17 nov 2014

BierCaB Shop obre les seves portes

BierCab, la cerveseria barcelonina, ha obert una botiga de cerveses artesanes, BierCab Shop, just al costat del bar, al carrer Muntaner 55 de Barcelona. L'establiment ofereix un total de 300 tipus de cerveses.

Es podria dir que la BierCab Shop és una enorme zona refrigerada. Tot el producte està exposat en una gran nevera, on les ampolles es conserven de 5 a 7 graus, per garantir la màxima frescor de la cervesa. Els propietaris de BierCab expliquen que un dels seus primers clients es va presentar amb una motxilla nevereta per no trencar la cadena de fred en el trajecte a casa. La conservació del producte és la màxima que guia la botiga, on per evitar el deteriorament produït per la llum han disposat tot el local i la nevera amb llums led que garanteixen una bona conservació.

A la gran nevera trobem majoritàriament cerveses d'importació. De moment, Naparbier - la marca de la casa-, La Pirata i la col·laboració entre Guineu i la Quinze, són les úniques cerveseres nacionals representades. Els altres quatre metres de nevera es distribueixen de dreta a esquerra així:

· Estils belgues variats

· Fermentació espontània

· Imperials, stouts i porters

· Llupolades

I segons els estils, ens trobem amb ampolles de Almanac, Fantome, MilleVerturs, Benectar, Mikkeller o Praire, entre moltes altres.

Uns cartellets amb la bandera del país d'origen, l'estil, el productor i el preu ens guien i descobreixen cada ampolla. A les prestatgeries trobarem moltes de les cerveses que se serveixen al bar, però hi ha una nevera - al fons a l'esquerra- on es guarden les joies de la corona: cerveses de fermentació espontània envellides.

Al centre de la botiga, en un pedestal es mostra la "Beer of theWeek", la cervesa de la setmana, que aquesta tarda ocupava la Pumpkin Tzar, la Pumkin imperial stout de Nababier. Samarretes, bosses i copes de marxandatge completen l'oferta de productes per als fans de BierCab.

Complementant la gran oferta d'importació, que segur ens tindrà mirant atentament la nevera, com si es tractés d'una prestatgeria de biblioteca, hi ha Andrés Jimeno, de Cervecearte, qui podrà guiar i respondre als dubtes d'autòctons i turistes que, abans o després de la visita al Biercab bar, decideixin emportar-se alguna cosa per casa.