subir imagen

18 jun 2015

L’hamburguesa de El Filete Ruso, la més sol·licitada del Tast a La Rambla




L’hamburguesa de vedella eco, carbonara d’ibèric i tòfona, formatge i germinats de El Filete Ruso, el rovell d’ou cruixent amb gelatina de bolets del Disfrutar i l’arròs amb secret ibèric i llagostí de Ca la Nuri han estat els plats més consumits a la segona edició de Tast a La Rambla, la segona setmana de gastronomia de Barcelona, que s’ha celebrat a la Rambla de Santa Mònica de l’11 al 14 de juny.

La quarta tapa el rànquing és el ravioli cremós de ceps amb salsa de foie i virutes de pernil ibèric del restaurant Loidi, seguida de la botifarra Duroc amb cansalada, bolets i ceba cruixent del Butikfarra i de l’arròs negre de calamars amb allioli del Petit Comitè. Les creacions de TriticumHard Rock CaféEl Informal i Paella Bar Boqueria completen el llistat de les 10 tapes més venudes. Entre les pastisseries que han participat a l’esdeveniment, la de més èxit ha estat, un any més, Bubó, amb la seva Pinya colada!

Rànquing de les 13 tapes més consumides:

1.    El Filete Ruso: hamburguesa de vedella eco, carbonara d’ibèric i tòfona, formatge i germinats.

2.    Disfrutar: rovell d’ou cruixent amb gelatina de bolets.

3.    Ca la Nuri: arròs amb secret ibèric i llagostí.

4.    Loidi: ravioli cremós de ceps amb salsa de foie i virutes de pernil ibèric.
5.    Butikfarra: botifarra Duroc amb cansalada, bolets i ceba cruixent.
6.    Petit Comitè: arròs negre de calamars amb allioli.
7.   El panarra Triticum de Xevi Ramon amb diferents propostes com l’entrepà tradicional de botifarra del Perol acabat al gust.
8.    Hard Rock Cafe Barcelona i les seves hamburgueses maridades amb cervesa.
9.    El Informal: coca de tàrtar de vedella amb tòfona d’estiu i parmesà.
10.  Paella Bar Boqueria: mollete de calamars.
11.  Pork... boig per tu: “entremollet” Pork Cal Rovira al forn de llenya amb la nostra salsa barbacoa.
12.  Via Veneto: “taco” de melós de vedella de Girona amb mini amanida de temporada.
13.  Gaig: calamarsons de xarxa amb ceba i cigrons.

Tast a La Rambla ha finalitzat aquest diumenge la seva segona edició amb un gran èxit de públic, en especial de barcelonins, que s’han apropat a la part final de la Rambla per a gaudir de l’oferta de 47 bars, restaurants i pastisseries de la ciutat. Durant els 4 dies que ha durat la mostra, s’han consumit més de 96.000 degustacions i s’ha superat la xifra de les 550.000 persones que han visitat la fira. El públic ha estat majoritàriament local, amb un 65% de barcelonins, segons les enquestes realitzades per l’organització a les taquilles.

Fotògraf: Joan Masats