subir imagen

17 jun 2015

El Filete Ruso commemora el seu cinquè aniversari amb les seves especialitats i presenta el foodtruck “Fileteando”



El Filete Ruso commemora avui el seu 5è aniversari amb l’estrena de la seva nova carta d'”Especialitats” i novetats -els plats més destacats i aclamats pel públic durant aquests primers cinc anys d’història i altres de nova creació - i la presentació del seu nou foodtruck Km 0, Fileteando.

El Filete Ruso va néixer com el primer restaurant d’hamburgueses gourmet ecològiques de Barcelona amb l’objectiu de dignificar aquest plat i donar-li el lloc que es mereix a la cultura gastronòmica. Cinc anys després, manté el seu esperit culinari que aposta per l’eco-gastronomia i el respecte pel producte, adquirint-lo directament del proveïdor i prioritzant la seva qualitat amb ingredients de proximitat i ecològics i els seus plats estacionals.

Així doncs, des de 2011 El Filete Ruso és un dels restaurants Km 0 de Catalunya segons els requisits del moviment Slow Food i celebra la seva trajectòria amb una carta gourmet basada en productes ecològics i de proximitat que recull les especialitats de la casa i diverses novetats. Una selecció dels plats estrella del restaurant, entre els quals destaquen el rellom de filet de vedella eco amb patates al forn a la salsa de cafè de París; l’steak tartar d’entrecot de vedella eco amb pa de coca i ou eco i tàperes de Ballobar; el “filet rus” de carn d’entrecot de vedella farcida de formatge de pastor; l’entrecot filetejat eco amb les seves patates panadera; o les hamburgueses estacionals.

Avui s’ha presentat també Fileteando, un projecte de càtering foodtruck, el primer Km 0 i de carns ecològiques del mercat. Una cuina amb rodes que apropa als amants de la cuina els plats Km 0 i algunes de les especialitats d’El Filete Ruso i que estén la seva filosofia Slow Food (“bo, net i just”) per esdeveniments públics i privats com el Tast a la Rambla, Rec Igualada, Primavera Sound, el festival de música Sónar, la passarel·la 080, Canet Rock o el festival Cruïlla i per altres esdeveniments privats.

Fileteando desprèn l’essència d’El Filete Ruso a través d’un disseny modern i amb la intenció que el comensal gaudeixi d’un sense fi d’alternatives eco gourmet a peu de carrer. Una nova proposta gastronòmica divertida i informal que permet als amants de la gastronomia gaudir de plats ecològics i de proximitat en qualsevol lloc i en qualsevol moment del dia.

A la carta de Fileteando destaquen plats com la clàssica cheese burguer; el hot dog amb ceba cruixent, salsa cheddar i cogombre; els seus bikinis trufats amb pernil eco; o les seves patates braves; a més a més de les seves especialitats vegetarianes a Vegetaleando, entre les quals destaquen els seus arrossos de verdures, l’hamburguesa vegetal de mongetes delganxet i arròs Estany de Pals o els seus nachos amb guacamole.

EL FILETE RUSO, RESTAURANT SLOW FOOD DE CATALUNYA
Claudio Hoyos i Adrián Milà van començar la seva marxa l’any 2008 amb l’hamburgueseria La Burg de Sarrià, que va obrir les seves portes com el primer restaurant d’hamburgueses gourmet de carn de bou a Barcelona i amb l’objectiu de dignificar aquest plat. Dos anys després, el juny de 2010, neix El Filete Ruso amb la missió de reivindicar la importància del producte de proximitat, estacional i ecològic, fent l’ullet a la cuina tradicional catalana.

La prioritat d’El Filete Ruso és elaborar plats -entre els quals destaquen carns eco i hamburgueses gourmet- a partir d’una matèria prima excel·lent i acompanyats d’ingredients de primera qualitat. Una meta centrada en dignificar aquests plats elaborant-los a partir dels millors ingredients que garanteixen la seva frescor i traçabilitat. A més a més de servir-los al restaurant, l’establiment apropa també al públic la seva filosofia Slow Food amb Fileteando, el primer càtering foodtruck Km 0 del mercat.


El Filete Ruso
Enric Granados, 95
08008 Barcelona
93 217 13 10

@elfileteruso 
#elfileteruso
#fileteando