subir imagen

14 may 2015

Gregal d’Espiells 2014, el vi més afruitat de Juvé & Camps

Surt al mercat la nova anyada de Gregal d’Espiells, el vi blanc de Juvé & Camps elaborat amb la millor selecció de muscat (78%) i gewürztraminer (22%), que són el viu reflex d’un equilibri entre la intensitat de l’aroma i la frescor.

D’aspecte pur i brillant, Gregal ofereix un nas ple de matisos amb intensos records de flors blanques, herbes aromàtiques i cítrics coronats per una inconfusible olor a perfum de roses. En el pas per la boca es mostra equilibrat i untuós, amb una generosa acidesa que compensa les sensacions llamineres que aporta la fruita. La textura, suau i sedosa, i una gran perspicàcia, completen el perfil d’aquest blanc agradable.

El seu sistema d’elaboració es basa en la filosofia de Juvé & Camps, que du a terme una selecció exhaustiva del millor raïm dels vinyers d’Espiells i Can Soler, una posterior maceració preferementativa en fred durant quatre hores i la fermentació en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada.

Juvé & Camps
Juvé & Camps és un dels cellers familiars més emblemàtics del Penedès i un dels més reconeguts elaboradors d’escumosos de qualitat del món, líder en elaboració de cava Gran Reserva. Presidida per Joan Juvé, la família porta segles dedicada a la viticultura. Compten amb 250 hectàrees de vinyer cultivades de forma 100% ecològica i a les caves subterrànies del celler de Sant Sadurní d’Anoia neixen marques com Juvé & Camps La Capella, Gran Juvé & Camps, Milesimé, Blanc de Noirs, Reserva de la Família, Essential, Reserva Cinta Púrpura, Sweet i el Brut Rosé. Per altra banda, al moderníssim celler d’elaboració a Espiells s’obtenen els vins base cava i s’elaboren els vins blancs Ermita d’Espiells, Miranda d’Espiells, Gregal d’Espiells i Flor d’Espiells, els rosats Ermita d’Espiells Rosé i Aurora d’Espiells Rosé, i els negres Casa Vella d’Espiells, Viña Escarlata i Iohannes, un vi d’autor per a guarda elaborat en homenatge al fundador del celler.



PVP Gregal d’Espiells: 9,50 €