subir imagen

15 mar 2016

Tradició i Stevia la proposta de Enrich per aquesta Pasqua

Pastís tradicional: les mones
Mini monas de pasqua
Arriba la Setmana Santa i amb ella les Mones, el pastís tradicional d’aquestes festes que els padrins regalen als seus fillols. És un dolç típic de la costa mediterrània, que originalment era una coca amb forma de rosca coronada amb ous durs i es feia per celebrar el final de la quaresma. 

A meitats del segle XIX, els gremis de pastissers van reinventar les mones, convertint­les en pastissos molt elaborats i decorats amb xocolata, figures de sucre i dolços; creant en alguns casos autèntiques obres d’art. 

A Enrich hem seguit amb aquest costum gastronòmic i elaborem una selecció de mones de diferents tendències. Fem la “garlanda” , seguint el concepte de les mones originals. Es tracta d’una corona de brioix anisada, coberta amb cruixent de sucre i ous durs. 
Forns Enrich. Les mones de pasqua
També t’oferim la de Mona de Pa de Pessic​: un pastís de tall clàssic que preparem de tres estils diferents. La fem coberta de trufa i farcida de melmelada de gerds, de “yema” i farcida de melmelada d’albercoc i de mantega amb xocolata per dins.

Totes elles, les decorem amb plomes, els característics pollets i motius de xocolata. Les Baby Mones són una versió d’aquest pastís que preparem des de fa unes temporades i que ha tingut molt bona rebuda.Tenen les mateixes característiques que les mones clàssiques però de format reduït, per gaudir­ne en sobretaules íntims. 

Si vols gaudir del dolç posant especial atenció en la teva nutrició, també elaborem Baby Mones amb stevia​, en les quals substituïm tot el sucre per aquest edulcorant natural. PVP Baby Mones 6,90 euros.

SOBRE ENRICH

Enrich és un obrador artesà de pans i rebosteria que va néixer fa 94 anys i que cada matí, amb tota la calma del món, segueix elaborant els seus pans (amb masses mares pròpies) i rebosteria per les seves 16 botigues repartides entre Barcelona, Castelldefels, Sitges, Vilanova, Reus i Vilafranca. Amb una plantilla propera als 100 treballadors, l’empresa va facturar més de 6 milions d’euros en el 2015 .

PARA MÁS INFORMACIÓN
www.fornsenrich.com