subir imagen

21 may 2015

Juvé & Camps Reserva de la Família, millor cava al “Concours Mondial de Bruxelles”

El cava Juvé & Camps Reserva de la Família ha estat valorat com el millor cava amb la Gran Medalla d’Or al “Concours Mondial de Bruxelles” 2015. Més de 300 professionals procedents de 50 països formen part del jurat, que tasta en tres dies més de 8.000 vins de tot el món. Es tracta del primer concurs internacional que ha instaurat un control a posteriori dels vins guardonats i un precís seguiment estadístic de les avaluacions dels tastadors.

El cava Reserva de la Família va rebre també, el passat mes de gener, la millor puntuació de la seva categoria a la Guía de Vins OCU 2015; guia que l’Organització de Consumidors i Usuaris edita anualment i on es tasten i analitzen els millors vins tranquils, escumosos i generosos.

La història d'aquest cava comença a la vinya amb un acurada viticultura sostenible i segueix al celler amb l'obtenció d'un vi excel·lent elaborat amb raïms macabeu, xarel·lo, parellada i chardonnay procedents de les vinyes d'Espiells, Mediona i La Cuscona, propietat de la família Juvé des de mitjans segle XX. Aquest cava es cria durant més de 40 mesos a les caves de Sant Sadurní d'Anoia, a les obagues i silencioses galeries on experts artesans vetllen per un procés que s'ha mantingut intacte durant més de 90 anys. Gràcies a aquest treball s'obté aquest Gran Reserva Brut Nature, un cava en el seu estat pur sense addició de sucres, primer en la seva categoria en el mercat espanyol.


PVP Juvé & Camps Reserva de la Família: 15,20 €