subir imagen

26 mar 2015

Juvé & Camps serà el cava oficial del III Festival Jardins Palau Reial Pedralbes


Juvé & Camps estarà present a la tercera edició del Festival Jardins Palau Reial Pedralbes com a cava oficial de l’esdeveniment que se celebrarà del 8 de juny fins el 9 de juliol.

Aquest any el festival compta amb la presència de grans músics nacionals i internacionals que oferiran 13 concerts al recinte del palau, juntament amb altres activitats extra musicals com la proposta gastronòmica dels germans Torres; el Dia de la Música en Família, acompanyat de tallers, concerts i activitats pels més petits i per últim el Soundeat, una jornada gastro-musical, de la mà de dj catalans i música electrònica en directe. 

El programa d’aquesta edició comptarà amb les actuacions de Bob Dylan, Pet Shop Boys, Paul Weller, Spandau Ballet, Jessie J, Ana Belen y Víctor Manuel, Goran Bregoviv, Orquesta Buena Vista Social Vlub, Sara Baras, Melody Gardot, Anastacia, Angus & Julia Stone i Miguel Poveda, que tancarà el cicle. 

Juvé & Camps 

Juvé & Camps és un dels cellers familiars més emblemàtics del Penedès i una de les més reconegudes elaboradores d’escumosos de qualitat del món, líder en elaboració de Cava Gran Reserva. Presidida per Joan Juvé, la família porta segles dedicada a la viticultura i compta amb 250 hectàrees de vinyer cultivades de forma 100% ecològica.