subir imagen

26 mar 2015

Els alumnes de l'escola superior d'hostaleria de Barcelona creen el menú del seu 30 aniversari

En motiu de la celebració del 30 aniversari d’ ESHOB, els alumnes de l’ escola creen un menú maridatge que posa harmonia l’aprenentatge culinari i de servei de sala  recollit durant els anys de formació a l’escola. 

Es tracta d’una carta gastronòmica on s’ associen experiències olfactives i sensitives dels diferents plats i vins. Per l’ elaboració d’aquest menú, els alumnes han treballat tècniques de cocció innovadores i de la cuina de futur com són el sabor, el color i la textura.  

Aquest nou menú del 30 aniversari s’ofereix a l’ Escola Restaurant (Passeig del Taulat, 243)  fins a final d’ any. El preu del menú és de 47€ iva inclòs. 
MENÚ 30 ANIVERSARI 
   
de benvinguda… 
Aperitiu de l’alumne 

de la terra… 
Foie amb bolets de temporada 
Do  Cava Gran Torelló. Brut Reserva
(Macabeu, Xarel.lo i Parellada)  

  del mar… 
Consomé de garoina amb algues
Risotto de vieires i verduretes 
Mosel-Saar-Ruwer.DR Loosen Bros
(Riesling) 

El nostre mar i muntanya 
(Pollastre La Besàvia i escamarlà) 
Do  Catalunya Vineys de l’ Albà 2013 (Sumoll). 
  
    de l’aire…  
Sabors, textures i contrastos  
Do Alicante Moscatel de la Marina 2013
Enrique Mendoza (Moscatel)  

Braç de gitano   
Do Montilla-Moriles Alvear  PX  1927
(Pedro Ximénez)