En motiu de la celebració del 30 aniversari d’ ESHOB, els alumnes de l’ escola creen un menú maridatge que posa harmonia l’aprenentatge culinari i de servei de sala recollit durant els anys de formació a l’escola.
Es tracta d’una carta gastronòmica on s’ associen experiències olfactives i sensitives dels diferents plats i vins. Per l’ elaboració d’aquest menú, els alumnes han treballat tècniques de cocció innovadores i de la cuina de futur com són el sabor, el color i la textura.
Aquest nou menú del 30 aniversari s’ofereix a l’ Escola Restaurant (Passeig del Taulat, 243) fins a final d’ any. El preu del menú és de 47€ iva inclòs.
MENÚ 30 ANIVERSARI
de benvinguda…
Aperitiu de l’alumne
de la terra…
Foie amb bolets de temporada
Do Cava Gran Torelló. Brut Reserva
(Macabeu, Xarel.lo i Parellada)
del mar…
Consomé de garoina amb algues
Risotto de vieires i verduretes
Mosel-Saar-Ruwer.DR Loosen Bros
(Riesling)
El nostre mar i muntanya
(Pollastre La Besàvia i escamarlà)
Do Catalunya Vineys de l’ Albà 2013 (Sumoll).
de l’aire…
Sabors, textures i contrastos
Do Alicante Moscatel de la Marina 2013
Enrique Mendoza (Moscatel)
Braç de gitano
Do Montilla-Moriles Alvear PX 1927
(Pedro Ximénez)