subir imagen

17 dic 2014

Nou Stars Touch of Rosé Brut, un cava amb un toc distintiu

Amb un cupatge especial elaborat a partir de vins de les varietats Garnatxa i Pinot Noir, Perelada presenta el nou cava Stars Touch of Rosé, el tercer de la saga de caves Stars.  

La seva imatge, inspirada en els estrellats cels nocturns dels mesos d'estiu, és un tribut a tots els artistes que any rere any actuen al festival que Castell Peralada organitza cada estiu des de 1987.
 
Recordar els cartells de les diferents edicions equival a repassar els noms més importants de la música, la dansa i les arts escèniques de les últimes dècades: Montserrat Caballé, Rudolf Nureyev, Paco de Lucía, John Malkovich, Chucho Valdés, Joan Manuel Serrat, Yehudi Menuhin, Alfredo Krauss, Joaquín Cortés, Maya Plisetskaya, Plácido Domingo, Josep Carreras, Mstislav Rostropovich, Zubin Mehta...

Per això, seguint l'estrella traçada pels altres dos caves Stars, el Stars Brut Nature i el Stars Brut Reserva, així com el seu rotund èxit, especialment entre l'hostaleria d'imatge, ha impulsat a Peralada a ampliar la família amb aquest nou cava.

Stars Touch of Rosé és un cava brut, de color rosa pàl·lid, límpid i brillant, amb un bon despreniment de fines bombolles. Aroma net, floral i afruitat, persistent i elegant.


La Garnatxa i el Pinot Noir es conreen a la part alta de l'àrea vitivinícola del Penedès, una zona caracteritzada pel seu sòl calcari i una altitud superior als 400 metres sobre el nivell del mar, que permet l'elaboració d'un cava amb més cos i una potència més marcada, tant en nas com en boca.

Stars Touch of Rosé de Perelada és un cava vital que convida a seguir la cita d’en Henry van Dyke : "Alegra't de la vida perquè ella et dóna l'oportunitat d'estimar, de treballar, de jugar i de mirar a les estrelles".

 
Per a més informació:
www.perelada.com
www.facebook.com/castillopereladavinsicaves
twitter.com/perelada