subir imagen

11 dic 2014

El Gremi de Restauració de Barcelona i Estrella Damm renoven fins el 2016

Pere Chias, president del Gremi de Restauració de Barcelona; 
Rafael Martínez, propietari de Can Xurrades, 
i Enric Crous, director General del grup Damm.
El director general del grup Damm, Enric Crous, el president del Gremi de Restauració de Barcelona, Pere Chias, i el director general del Gremi, el Sr.Roger Pallarols, han signat aquest dimecres 10 de desembre una renovació de l’acord de col·laboració i patrocini pels propers dos anys (2015-2016), en què les dues parts es comprometen a dur a terme diferents activitats i esdeveniments relacionades amb l’Hosteleria. 
La signatura de l’acord ha tingut lloc a l’anomenada Sala de Brassatge de l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, en un acte durant el qual s’han lliurat els premis de la 9ª Edició de la ruta “De Tapes per Barcelona”. Amb aquest conveni, Estrella Damm confirma el seu compromís amb l’hostaleria, recolzant activitats que atorguen valor afegit als bars i restaurants, i també a generar un vincle entre bar-restaurant i client final. En aquest sentit, la marca cervesera recolza habitualment iniciatives que ajuden als establiments a generar tràfic de qualitat

Guanyadors dels premis de la 9ª ruta “De Tapes per Barcelona”

Durant l’acte d’avui, s’han donat a conèixer els guanyadors dels premis de l’edició d’enguany de “De Tapes per Barcelona”. La Tapa per votació popular que ha premiat a l’establiment Vermuteria Lou, situat al carrer Escorial 3; - La Tapa del premi “Gremi de Restauració” que s’ha atorgat a la Tapería Ordesa de Gran Via de les Corts Catalanes, 522; i la Tapa guanyadora del premi “Estrella Damm” atorgada a Can Xurrades, situat al carrer Gran de Gràcia, 57. 

Les tapes guanyadores: 

Ous Estrellats: Ous, patates, pernil ibèric i foie d’ànec. 
Aquesta s’efectuava mitjançant una butlleta depositada dins d’una de les 108 urnes que hi ha al llarg de la ruta. Calia tenir un segell conforme s’havien consumit 4 tapes. 

Broqueta de gamba amb tempura de xips i wasabi: Gamba arrebossada amb xips de patata i saltat de verdures del dia sobre pa de coco del Maresme i salsa de wasabi. 
La tapa Guanyadora del premi “Gremi de Restauració” a la tapa amb una millor combinació en la elaboració, originalitat i creativitat. 

Farcellet de massa un toc picant a l’estil Can Xurrades: Secret Ibèric amb ceba caramel·litzada en reducció de cervesa Damm, melmelada de maduixa i cirerest, i xips de calçots i carxofa. 
Tapa Guanyadora del premi “Estrella Damm” atorgada per un jurat professional que reconeixerà aquella que millor maridi amb la cervesa o bé que la inclogui com a ingredient.