subir imagen

13 nov 2014

Bohigas presenta el nou Bohigas Cava Magnum per a la campanya de Nadal

Bohigas ha presentat el nou cava Magnum Brut Nature Reserva d’1,5 litres especial per a la campanya de Nadal. L’ampolla, d’edició limitada, presenta un disseny original i especial per a festes, amb tons daurats i blancs. Per al mercat exterior, el nou Magnum s’ha fet com a cava Brut Reserva, ja que és el producte de més èxit a l’estranger.

La iniciativa d’elaborar un magnum sorgeix en resposta a la demanda dels clients del celler, que recomanaven la producció d’una ampolla d’aquestes característiques. El procés de fer-lo és molt especialitzat i gens mecanitzat, motiu pel qual es tracta d’una edició limitada de 2.000 unitats, només disponible durant la campanya de Nadal. 

La presentació del nou format s’ha dut a terme al mercat de la Boqueria de Barcelona, al restaurant Pòrtic, en el marc d’un esmorzar amb distribuidors i tendes especialitzades.

BOHIGAS
Bohigas és un celler amb més de vuit segles d’història situat en un enclavament privilegiat de la conca de l’Anoia, a Òdena, concretament, a les caves i vinyes de Can Macià, amb prop de 200 hectàrees d’extensió.

Bohigas produeix anualment al voltant de 650.000 ampolles, entre 560.000 de cava i 90.000 de vi. D’aquestes, gairebé el 90% es distribueix al mercat exterior.

A més de produir vins i caves d’alta qualitat, Bohigas també ofereix al públic una gran varietat d’activitats vinculades a l’enoturisme.