subir imagen

30 oct 2014

Betara presenta el nou formatge amb castanya

La formatgeria Betara, elaboradora de formatges tipus Pirineu artesans i ecològics, acaba de treure al mercat una nova varietat de formatge totalment innovadora: el formatge madurat de cabra amb castanya. Un formatge elaborat amb llet pasteuritzada de cabra i castanyes originàries de Viladrau, de sabor àcid, molt fresc al paladar. En degustar-lo, apreciarem els trossets de castanya torrada esmicolats enmig de la massa suau i saborosa del formatge.


L’aroma intensa dels fruits secs i l’agradable olor del formatge madurat de cabra fan que la degustació del nou formatge Betara amb castanya sigui una experiència gastronòmica única.
Dins d’aquesta gamma de formatge amb castanya, Betara ha produït dues varietats: el formatge de castanya torrada, elaborat amb la tradicional castanya que preparem durant l’època de la ‘Castanyada’; i formatge amb castanya amb almívar, molt més dolça al paladar.

Betara és una formatgeria ubicada a la comarca del Lluçanès, entre la plana de Vic i el Berguedà,  que aposta per la innovació en la producció, totalment artesanal, dels seus formatges. Entre les seves referències trobem el formatge de cervesa ecològica amb llet de cabra també ecològica, varietat que li ha valgut un premi al certament World Cheese Awards, que va considerar-lo el millor formatge ecològic de Catalunya i un dels millors del món. Així mateix, el formatge Madurat de Cabra Betara va guanyar la MEDALLA D’OR al Lactium de Vic 2013.