subir imagen

29 oct 2014

OBBIO, l’espai de referència d’alimentació saludable a Barcelona

En el seu primer aniversari, OBBIO es consolida com a l’espai de referència d’alimentació i vida saludable de Barcelona. Gràcies als seus 800m2 de superfície,OBBIO és el supermercat ecològic més gran de Catalunya, però també és un espai integral per a la degustació o divulgació de tot allò relacionat amb l’alimentació i la vida sana. 

A més de comprar, a OBBIO es pot menjar, gràcies a un innovador concepte de restaurant ecològic ‘al pes’. I es pot aprendre i descobrir, a través de la llibreria, l’espai divulgatiu – on tenen lloc xerrades i tallers durant tot l’any – i el nou servei de nutricionistes que assessoren durant tota l’experiència de compra.

RESTAURANT ECOLÒGIC
Un any després de la seva apertura, OBBIO presenta un nou concepte de restaurant ‘al pes’ que permet compondre un menú diferent per cada dia ajustat als gustos, necessitats alimentícies o, inclús, a l’apetit del comensal. 

En un espai diàfan i d’estil nòrdic, es pot gaudir d’una cuina de procés, rica pel paladar i molt variada, que amplia els horitzons de l’univers ecològic. La cuina d’OBBIO està liderada per un equip de dones, composat per la xef australiana Sarah Stothart i la responsable de cuina Ana Pérez Mendoza. Sarah Stothart és la xef, reconeguda internacionalment com a ex copropietària del ja tancat Tapioles 53, i Ana ha dedicat gran part de la seva vida a estudiar cuina saludable, vegetariana i crudivegana.

El restaurant és també una font d’inspiració per cuinar a casa, ja que tots els ingredients que utilitza l’equip de cuina es poden trobar a la botiga. L’oferta del supermercat d’OBBIO és la més àmplia del sector i està dirigida tant a persones que vulguin iniciar-se en el món de l’alimentació i la vida saludable, com a aquelles que ja són expertes i esperen trobar multitud de possibilitats. També es dirigeix a les que segueixen una dieta vegetariana, vegana, macrobiòtica o amb intoleràncies alimentàries. Per exemple, per a les persones celíaques, OBBIO ofereix el major assortiment d’aliments sense gluten i ecològics d’Espanya.

GRAN VARIETAT DE PRODUCTES
A OBBIO es poden trobar més de 39 varietats de farines (com la d’espelta, blat, arròs, kamut, civada, ametlla, soia, etc.); més de 57 varietats d’infusions (de llimona i gingebre, de fruits del bosc, d’orenga, de sàlvia, de fonoll, etc.); 62 varietats de té (té blanc, negre, amb regalèssia, verd amb menta, japonès, etc.); o 91 varietats diferents de begudes vegetals que, combinades amb més de 34 tipus de muesli, permeten crear multitud d’esmorzars diferents cada dia.

OBBIO també és un referent en cosmètica ecològica i natural, higiene personal ecològica, ayurveda o aromateràpia i suplements nutricionals. Presenta un assortiment sense competència que va des de marques premium i difícils de trobar fins a aquelles de grandària familiar i més assequibles.

SERVEIS QUE OFEREIX OBBIO
Una altra de les novetats en el seu primer aniversari és que s’ha creat un punt d’informació central on hi haurà dos nutricionistes dedicats exclusivament a assessorar al client en el seu procés de compra.

Visitar OBBIO és, per tant, una bona manera d’ampliar coneixements en aquest sector en auge, com ho és també el consultar la seva àmplia llibreria especialitzada o assistir a qualsevol de les xerrades i tallers de l’espai de divulgació que tenen lloc durant tot l’any.

Amb aquesta àmplia oferta relacionada amb l’univers ecològic, OBBIO és sens dubte un espai per a gaudir amb temps. Per això ofereix un aparcament gratuït per a compres superiors a 40€,pàrquing de bicicletes i “dog parking”, a més d’una zona pels més petits.

EL NAIXEMENT D'OBBIO
Fa 4 anys, les fundadores d’OBBIO, Irina Costafreda i Elena Díaz-Morera, no es coneixien. Compartien el mateix interès per a l’alimentació saludable i ambdues tenien clar que el seu projecte de futur seria dedicar-se professionalment a aquest sector. Havien dedicat molt de temps, individualment, a estudiar l’oferta local i internacional, havien viatjat a països com Dinamarca, Alemanya, França o els Estats Units, havien assistit a fires del sector, parlat amb proveïdors i clients potencials. Sorprenentment, la Irina i l’Elena havien recorregut el mateix camí sense conèixer-se, perseguint l’objectiu de construir l’espai de referència de menjar sa de Barcelona.

La seva història en comú va començar quan una amiga comuna va posar-les en contacte. El seu primer cafè va tenir lloc al febrer de 2011 i a partir de llavors van començar a treballar juntes en la mateixa direcció.

OBBIO
Muntaner, 177. Barcelona
T. 931 593 969
www.obbiofood.com
info@obbiofood.com