subir imagen

30 oct 2014

El disset graus renova la seva carta apostant pel vi català

El Disset Graus (carrer antic de Sant Joan, 3 – Barcelona, a tocar del Passeig del Born) renova la seva proposta realitzant una aposta decidida pel vi català on es prioritza l’origen i la qualitat dels vins del país, amb prop del 90% de referències entre vi i cava català a la seva carta. La nova carta, amb 25 referències ‘a copes’ i 50 més per ampolles, suposa tota una “finestra oberta al paisatge dels vins de Catalunya”.

Tanmateix, aquestes 50 referències s’ofereixen al client en exclusiva a preu de celler, més 5€ addicionals només, pel seu servei i obertura. Aquesta renovació fa que la carta del Disset Graus esdevingui una de les millors propostes de vins catalans del país facilitant als clients el coneixement del producte propi.

Els clients que s’apropin al Disset Graus, situat a l’emblemàtic barri del Born de Barcelona, descobriran una acurada decoració i un ambient ideal per gaudir de les novetats de la seva carta gastronòmica de vins i de la seva cocteleria més innovadora. Amb la nova etapa, el Disset Graus presenta noves propostes gastronòmiques creatives amb sabors sempre maridats amb vins catalans, com Les disset del Disset, disset torrades de pa vidre amb una àmplia varietat de sabors. Una oportunitat per tastar els productes del país en un ambient íntim i amb una acurada selecció musical.

A més, el Disset Graus (el seu nom fa referència a la temperatura ideal de servei del vi) ofereix un complert calendari de tastos i activitats on conèixer i gaudir dels millors sabors i els millors maridatges. Les persones interessades poden inscriure’s a les activitats enviant un correu a miguelfigini@dissetgraus.com

Properes activitats:
Dijous 30 octubre 19.30 hores: More flavours explosion. Vinos y torradas pairings:
Una selecció dels sabors de quatre de Les disset del Disset maridades amb quatre dels vins de la nova carta de ‘vins a copes’. Preu: 20€. Places limitades. Es demana reserva prèvia.

Dimarts 4 de novembre a les 19.30 hores: Tast- maridatge de formatges i vins: tast de formatges harmonitzats amb vins de Catalunya a càrrec de Ramón Roset, gran coneixedor dels formatges artesanals que s’elaboren al nostre territori. Preu: 25€. Places limitades. Es demana reserva prèvia.

Dijous 6 de novembre a les 18 hores: L’elaborador ens visita: El Vi a Punt. Un projecte creat i liderat per Oriol Pérez de Tudela per apropar el bon vi a la taula de cada dia. Degustació gratuïta. Contarem amb la presència d’Oriol i es podrà adquirir els vins d’aquest celler a preus especials i associar-se al seu servei de lliurament a domicili.

El Disset Graus és un bar especialitzat en vins provinent d’una tradició familiar de 40 anys en el món de la gastronomia. La seva renovació respon al desig d’esdevenir una finestra oberta al paisatge dels vins de Catalunya.