subir imagen

26 may 2014

L'Hotel DO: Plaça Reial obre el seu terrat amb una exclusiva oferta gastronòmica

L'Hotel DO: Plaça Reial de Barcelona obre el Terrat del DO: a partir del 30 de maig amb una exclusiva oferta gastronòmica i lúdica per a les nits d'estiu. La seva carta inclourà tapes, platets i arrossos d'alta qualitat en un espai únic i encara molt desconegut per al gran públic. A més de gaudir de la cuina del DO: i de les nits d'estiu al cor de Barcelona, els visitants del Terrat del DO: podran viure experiències gastronòmiques exclusives: showcookings, cates de cocteleria, degustacions de formatges artesans o arrossades. I tot, en un hotel 5 estrelles gran luxe, en l'únic terrat obert al públic a la Plaça Reial de Barcelona i amb unes de les millors vistes del Barri Gòtic i Ciutat Vella.



Plats i tallers per a amants de la gastronomia

L'exclusiva oferta gastronòmica del Terrat del DO: es basa en la cuina de mercat d'alta qualitat i compta amb una àmplia selecció de tapes, platets i arrossos, l’especialitat. 


El xef Pere Moreno ha preparat una carta d'estiu que inclourà ostres del Delta de l'Ebre, tàrtar de tonyina vermella, steak tàrtar, tapes (patates braves, croquetes de ceps o pernil, etc) i plats més elaborats, com l'arròs de llamàntol o l'espatlla ibèrica tallada a mà. També oferirà un assortiment de formatges Reixagó, els formatges produïts de forma artesanal per la família propietària de l'hotel al Lluçanès. Pel que fa a les postres, la carta inclourà bavaroise de vainilla i saüc amb fruita de temporada, amanida de maduixots amb granissat de llima i parfait de torró d’avellana i xocolata.


L'oferta del Terrat del DO: la completaran una àmplia selecció de vins, caves i còctels i també activitats per als amants de la gastronomia. Així, durant les nits d'estiu es programaran showcookings, demostracions i cates de cocteleria, cates de vins, nits temàtiques de l'arròs i degustacions de formatges Reixagó. Les activitats també es podran reservar per a grups a través de les xarxes socials del DO. 

L'aposta per una gastronomia d'excel·lència

L'Hotel DO: Plaça Reial va obrir portes fa dos anys amb una clara i cuidada aposta per la gastronomia. El seu restaurant gastronòmic, La Cuina del DO:, basa la seva carta en la cuina de mercat d'alta qualitat, l'excel·lència del producte local i el concepte slow food. Ofereix una cuina mediterrània d'autor, amb personalitat, que potencia els productes autòctons de qualitat i el cultiu ecològic. 

Entre la carta del La Cuina del DO: destaquen els arrossos elaborats amb productes de primera qualitat, com l'arròs melós amb gambes del Cap de Creus, l'arròs de salsitxes amb petxines de pelegrí i l'arròs de bolets de temporada, botifarra negra i farigola. La carta també inclou plats de carn de primera qualitat, com pollastre, tataki de vedella o magret d'ànec cuinats a la brasa. 

La Cuina del DO: ofereix tres menús degustació de dimarts a divendres: un menú mariner amb 2 entrants de peix, arròs i postres (30€), un menú DO amb dos entrants, peix o carn i postres (45€) i un altre menú mariner més complet amb dos entrants, peix, carn i dos postres (60€). 

Un Hotel Boutique de luxe al cor de Barcelona

L'Hotel DO: Plaça Reial és un hotel 5 estrelles gran luxe ubicat en una de les places més emblemàtiques de la ciutat i en un edifici neoclàssic de 1856 totalment rehabilitat. A més de ser un establiment exclusiu, amb només 18 habitacions de luxe, està envoltat dels principals atractius turístics de Barcelona: el Barri Gòtic, la Catedral, les Rambles, el Liceu, la Boqueria, Santa Maria del Mar, etc. 

L'hotel també compta amb una terrassa exclusiva on compartir la cuina del DO a qualsevol hora del dia vivint l'ambient de la Plaça Reial. Juntament amb el Terrat DO, constitueixen una exclusiva forma de gaudir de les nits d'estiu i de la millor gastronomia al cor de Barcelona.


El Terrat del DO obre portes el 30 de maig fins a mitjans d’octubre
Horari: de dimarts a diumenge de 19:00 a 1:00
Adreça: Plaça Reial 1
Telf: 93.481.36.66