subir imagen

23 abr 2014

Jornades gastronòmiques de l’Escamarlà i el Peix de Cap de Creus

Del 1 de maig al 29 de juny del 2014 tindran lloc les Jornades Gastronòmiques de l’Escamarlà del Peix del Cap de Creus als municipis de Llançà, El Port de la Selva, Colera i Portbou.

Un total de 24 restaurants dels quatre municipis oferiran un menú on el principal producte serà el peix i l’escamarlà del Cap de Creus.


Aquesta és la primera edició en què, els quatre municipis treballen plegats per tal de donar valor a la gastronomia de la zona, amb l’oferta de deliciosos menús i múltiples activitats paral·leles , la gran majoria gratuïtes. La campanya durarà 2 mesos amb la finalitat d’oferir un producte de qualitat a l’inici de la temporada alta turística.

Pel que fa a les activitats que s’ofereixen destaquen els passeigs en barca pel litoral del Cap de Creus, tast de vins, tast d’olis, visites a vinyes i cellers, fira de vins i de productes, activitats com enocaiac i senderisme, o altres activitats relacionades com el Tramuntanart i el Colerart, la Fira de la Mel, Festival de màgia o el Sonarkids. Totes aquestes activitats es realitzen en diferents caps de setmana en el quatre municipis participants en aquesta campanya.

Per info podeu consultar la web: jornadescapdecreus.blogspot.com o al Facebook: Jornades Escamarlà i Peix de Cap de Creus.