subir imagen

6 mar 2014

SOTA ELS ÀNGELS, “un dels projectes més emocionants de l’Empordà” segons la revista de Robert Parker

El celler biodinàmic SOTA ELS ÀNGELS, de la DO Empordà, ha estat qualificat per la revista de Robert Parker com “un dels projectes més emocionants de l’Empordà”, distingint els seus tres vins amb qualificacions superiors als 90 punts. Dirigida per María J. Polanco i el seu marit, Guy Jones, SOTA ELS ÀNGELS ha aconseguit el reconeixement internacional després d’atreure l’atenció del prestigiós crític, qui ha atorgat 92 punts a SOTA ELS ÀNGELS Negre 2008, 91 a SOTA ELS ÀNGELS Blanc 2011 i 90 a Desea.

De profund color de mores i robins, SOTA ELS ÀNGELS Negre 2008, el  vi amb major puntuació, és elegant i intens en nas, amb aromes distingides de terrer, d'espècies i de sotabosc molt ben integrades amb l'adob de la fusta. De gran intensitat aromàtica, és desitjable i cortès en entrar en boca i enormement persistent.

SOTA ELS ÀNGELS no és només vi, és una forma d’entendre la vida
Un frondós bosc mediterrani envolta vuit hectàrees de vinya densament plantades amb les varietats negres merlot, syrah, samsó, cabernet sauvingnon, carmenere i les blanques viognier i picapoll. És el nou celler SOTA ELS ÀNGELS, basat en els principis de l'agricultura ecològica i biodinàmica. Els seus propietaris, Maria J. Polanco i Guy Jones, tenen cura del vinyer i extreuen l'ànima de cadascuna de les seves varietats de raïm, mantenint i millorant l'equilibri amb l'entorn i la qualitat i l’expressió natural dels seus vins. Seguint aquests principis, elaboren tres vins únics: SOTA ELS ÀNGELS (negre), SOTA ELS ÀNGELS (blanc) i Desea.