subir imagen

11 nov 2013

El cava Agustí Torelló Mata celebra el XX aniversari entre art i música

El cava Agustí Torelló Mata celebra aquest any el seu vintè aniversari, i ho farà envoltat d’art i música. Commemorarà aquesta especial ocasió amb dos principals actes centrals. El primer d’ells, programat pel 17 de novembre, consistirà en un concert-vermut que tindrà lloc a la seu de l’empresa, a Sant Sadurní d’Anoia, a les onze del matí. Comptaran amb la presència del grup català Blaumut, que interpretarà alguns dels seus temes i, a més, sorprendrà el públic amb diverses propostes alternatives, com l’arriscat repte de musicar el so del cava. A més, s’inaugurarà una exposició del pintor Quim Serrano Bou, que es podrà veure també el dia 24, quan se celebrarà una jornada de portes obertes.

Àlex Torelló, Agustí Torelló Mata, Gemma Torelló
 i Vassil Lambrinov, violinista de Blaumut
El segon acte, que tindrà lloc el 15 de desembre al mateix lloc i hora, s’inaugurarà l’exposició del pintor Rafael Bartolozzi (1943-2009), qui va dissenyar l’etiqueta del cava Kripta fa trenta anys, i actuarà el tercet Tresquartsdetres. Aquest ferma connexió entre el cava Agustí Torelló Mata i la música es deu al passat musical dels avantpassats del seu fundador, Agustí Torelló Mata. 

Per altra banda, dins del programa de celebració d’aquest vintè aniversari també s’inclou un concurs per dissenyar la imatge gràfica d’un nou producte de l’empresa, que es convocarà entre joves dissenyadors i premiarà la millor proposta amb 1.000 euros.