El Celler Abadal presenta Abadal Nuat 2012, un vi blanc
elaborat amb la varietat picapoll, un
referent de la DO Pla de Bages. Elaborat principalment de la varietat picapoll
procedent dels ceps més antics del vinyer, i acompanyat de la subtil macabeu
que li aporta un plus aromàtic i major acidesa. Abadal Nuat és un vi procedent
de la maceració pel·licular i una llarga criança sobre lies fines que
proporcionen al vi volum i complexitat, tot mostrant el seu caràcter varietal.
Abadal Nuat és profund i harmoniós i es presenta amb un bell
color daurat i amb una gran expressió aromàtica amb matisos confitats, herbacis
i de fruita madura, sobre un fons mineral. En boca es presenta untuós,
voluminós i amb una viva acidesa que el converteixen en un vi elegant, refinat
i de molt caràcter.
La nova imatge d’Abadal Nuat és el reflex d’un blanc molt
complex, vestit amb una etiqueta minimalista, elegant i singular, que ha
aconseguit captar l’atenció dels amants del vi que busquen paisatge i
distinció.
PVP Nuat: 30,50 €
Abadal, vinya i paisatge del Bages
Abadal es funda l’any 1983 en honor a les arrels i a la tradició
vitivinícola de la família Roqueta al territori -el Bages- i amb el ferm
compromís d’elaborar vins que expressin la singularitat de la terra i la donin
a conèixer al món. En la seva aposta pel territori com a camí de diferenciació
i identitat, Abadal treballa per recuperar la tradició vitícola de la zona amb
innovació i modernitat.
@vinsabadal
#abadal