subir imagen

29 sept 2015

Abadal, l’enoturisme del Bages

El Celler Abadal rep la tardor amb una ambiciosa oferta d’enoturisme centrada en el territori i el patrimoni vitivinícola del Bages. Una aposta per la identitat de la zona que neix de les arrels del celler i de la família Roqueta, establerta a la regió des del segle XII.

Així, Abadal posa a disposició dels amants del vi un ampli ventall d’activitats enològiques per a totes les edats i gustos. Orgullosos de la seva terra i compromesos amb el territori, el celler busca compartir amb els visitants la seva passió pel vi a través de rutes per les múltiples barraques de vinya -construccions de pedra seca centenàries que envolten la vinya d’Abadal-, gaudir del Bages des d’una nova perspectiva en avioneta o en globus, visites guiades i sopars al celler, tastos personalitzats, maridatges amb productes de proximitat, sessions de vinoteràpia i, pels qui vulguin convertir-se en enòlegs per un dia, s’ofereix l’activitat Wine Creation, on s’aprèn a elaborar un vi propi i les tècniques bàsiques per apreciar-ho.

A més, perquè els més menuts de la casa també puguin gaudir, se’ls convida a conèixer el món del vi a través de contes, excursions, jocs i activitats al celler amb tast de most inclosa.

ABADAL, VINYA I PAISATGE DEL BAGES

Abadal es funda l’any 1983 en honor a les arrels i a la tradició vitivinícola de la família Roqueta al territori -el Bages- i amb el ferm compromís d’elaborar vins que expressin la singularitat de la terra i la donin a conèixer al món. En la seva aposta pel territori com a camí de diferenciació i identitat, Abadal treballa per recuperar la tradició vitícola de la zona amb innovació i modernitat.

@vinsabadal
#abadal #vinyaibosc