subir imagen

19 jun 2015

Estrelles, música i vi: les propostes d’estiu dels Cellers Torres



Amb l’arribada de l’estiu, Cellers Torres proposa experiències singulars a l’aire lliure, per gaudir del bon temps en un marc incomparable envoltat de vinyes en plena efervescència. La Nit d’Estrelles és l’activitat més esperada, que se celebra per cinquè any i que ha estat premiada recentment com la Millor experiència enoturística als cellers per la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, a la primera edició dels Premis d'Enoturisme de Catalunya.

Es tracta d’una activitat nocturna que combina un passeig per la vinya des del Centre de Visites de Torres a Pacs del Penedès, amb l’observació de les estrelles de la mà de dos astrònoms de l’Observatori Astronòmic del Garraf. La vetllada arriba al seu clímax amb una degustació de vins i un sopar-còctel a l’exterior del Celler Waltraud, amenitzada amb música chill-out. Les cites són en dissabte, el 27 de juny i el 18 de juliol i, com a novetat, Torres habilita un servei d’autocar des de Barcelona. Torres Priorat també celebrarà la seva Nit d’Estrelles el 8 d’agost, al seu celler d’El Lloar.

La música és un altre dels protagonistes de les experiències que proposa Torres per a les nits d’estiu. Així, el proper 20 de juny, el Celler Waltraud serà l’escenari d’un concert de cordes de l’Orquestra de Cambra del Penedès, en el marc del Festival Vinyasons, mentre que l’1 d’agost, el Castell de Milmanda, a la Conca de Barberà i propietat de Torres, acollirà un concert de música clàssica dins del cicle Música als Castells.

Aquestes experiències singulars se sumen a l’oferta enoturística de Torres, que ofereix al llarg de l’any una gran varietat d’activitats per als diferents públics en funció de les seves inquietuds i interessos. Inclouen des d’activitats d’iniciació a la cultura del vi a tallers de maridatge o de tapes, dinars a cegues, trepitjada de raïms, concursos fotogràfics, activitats infantils, visites professionals i activitats per a empreses.