subir imagen

14 abr 2015

Màlaga Torres Experience: la trobada per als amants del vi i la gastronomia

Cellers Torres s’instal·la a Màlaga els pròxims 24 i 25 d’abril per celebrar una nova edició del Torres Experience, una proposta itinerant pensada per tots aquells a qui els hi agrada el vi i la gastronomia. En una carpa de 400 m2 situada al centre de la ciutat, davant d’El Corte Inglés de l’avinguda Andalucía, els visitants de la Màlaga Torres Experience podran degustar més de seixanta vins i destil·lats de tot el món i productes gastronòmics i participar en tallers de maridatge i altres activitats relacionades amb l’apassionant món del vi.

Durant dos dies, Torres donarà a conèixer la gran varietat de vins que elabora en deu de les principals zones vinícoles espanyoles i en altres llocs del món com Xile i Califòrnia. Els brandis Torres i productes d’importació de gamma ‘premium’, com el xampany Lanson, la ginebra Sloane’s o el vodka Beluga, estaran també presents en aquesta cita vinícola.

A més de tallers de maridatge de vi amb formatge o pernil, Torres sorprendrà al visitant amb propostes curioses com harmonies amb crispetes, cocteleria creativa, experiències immersives 360, Wine Chats o xerrades amenes sobre els secrets del vi, i inclús un espai de manicura exprés acompanyada d’una copa de vi. Tot amenitzat amb música de DJ en directe i sota la premissa de consum responsable.


Les entrades es poden adquirir a taquilla el mateix dia de l’esdeveniment o amb antelació a través del Club Torres Online per un preu de 10€, que inclou la degustació de tots els vins clàssics, nobles i reserves de Torres, tres tapes i un cafè, o per 12€, si també es realitza una activitat. L’espai obrirà les portes a les 4 de la tarda del divendres i a les 12 del migdia del dissabte, i tancarà a les 10 de la nit els dos dies.

Màlaga Torres Experience és la quarta edició de les celebrades fins al moment, i la primera d’aquest any. Les anteriors edicions van tenir lloc a Barcelona i Donostia amb gran èxit de participació. Màlaga Torres Experience compta amb el suport d’El Corte Inglés i la col·laboració de La Finca de Jiménez Barrero, Ibepan, Imperia, La Caribeña, Picking Málaga, La Tejea, Pinchomania i Oro Bailen.