subir imagen

3 oct 2014

L'Open Gourmet 2014 mostra noves propostes per la taula de les festes de Nadal

El gabinet de comunicació i màrqueting Petit Comité ha presentat els seus suggeriments més creatius i originals pel Nadal per cinquè any consecutiu en l'Open Gourmet 2014, la seva mostra anual de productes nadalencs, aquest dijous. 

L'exhibició ha comptat amb una gamma molt variada de productes gastronòmics, des de packs especials de ginebra per regalar fins a aliments japonesos pels més atrevits que vulguin donar-li un toc internacional als seus àpats nadalencs. 

GINEBRA PREMIUM 5TH
La ginebra 5th ha presentat les '5th box', tres maletins diferents que combinen alguna de les seves tres ginebres amb un pot de llaminadures de Happy Pills i un cupó per veure una pel·lícula d'estrena al portal online Wuaki.tv. El pack 'for lovers' combina la seva ginebra de fruits rojos amb llaminadures de cors i un film romàntic. També tenen un maletí 'for friends' i un 'for you'.


SUSHI NADALENC O NADAL TAILANDÈS
Delitast és una empresa importadora de productes gourmet internacionals que aquest Nadal ensEnso, des de cacauets amb wasabi fins a un cooking set per la tempura.
proposa dotar a la nostra taula dels sabors asiàtics més esquisits. Pel que fa als aliments japonesos, s'hi troba una àmplia gamma de productes de la marca

I pel que fa al menjar tailandès, Delitast ens ofereix productes Thai deSiam, des de sopa Tom Yam a crackers de gamba thai.



SANT ANIOL

La marca d'aigua volcànica de la Garrotxa, Sant Aniol, presenta una edició limitada per aquestes festes inspirada en les formes i traços que deixen els sediments de lava al solidificar-se.

Els traços són en plata i or per convertir l'ampolla en un element decoratiu per la taula. 









LAS HERMANAS
L'empresa Miguel López Pimentón ha exposat la seva nova marca de pebre roig amb DO protegida, Las Hermanas, pel mercat gourmet nacional i internacional. Hi ha tres varietats, la dolça, l'agredolça i la picant.





TORRÓ 'HAND MADE' DE TOFU DE SORIA NATURAL
L'empresa d'alimentació ecològica Soria Natural ha preparat una recepta deliciosa de torró de tofu que tothom pot preparar des de casa amb els productes de la marca. Qui s'animi a preparar aquest torró 100% ecològic pot consultar la recepta al web de la companyia. 



KONGOH, UNA ALTRA MANERA DE CONSUMIR LA XOCOLATA 
Kongoh planteja una forma innovadora de consumir la xocolata, per mitjà d'una espècie de self-service. El consumidor tria un saquet o paperina (de diverses mides i preus) i d'una varietat de més de 16 sabors (xocolata negra amb festucs, xocolata amb llet amb ametlles i taronja, xocolata blanca amb maduixes i menta, etc.) va escollint els trossos que més li agraden fins a omplir-lo del tot. També es poden comprar rajoles senceres.

Actualment, aquesta marca no es troba al mercat. La primera botiga s'obrirà el 22 d'octubre a Diagonal Mar.




ALMA, TES AMB SABOR A MEDITERRANI
Alma, la marca especialitzada en eco infusions, ha presentat una nova sèrie de tes, Mediterrania Experience, amb tres sabors diferents (terra, aire i mar). A través d'una exhaustiva recerca, Alma ha aconseguit combinar diverses aromes, amb matisos de terra, aire o mar, que pretenen que el consumidor visqui una autèntica experiència mediterrània. 


---

Rut Turch