L’aroma
intensa dels fruits secs
i l’agradable olor del formatge madurat de cabra fan que la degustació del nou
formatge Betara amb castanya sigui una experiència gastronòmica única.
Dins d’aquesta gamma de formatge amb
castanya, Betara ha produït dues varietats: el formatge de castanya torrada, elaborat amb la tradicional castanya que
preparem durant l’època de la
‘Castanyada ’; i formatge
amb castanya amb almívar, molt més dolça al paladar.
Betara és una formatgeria ubicada a la comarca del Lluçanès,
entre la plana de Vic i el Berguedà, que
aposta per la innovació en la producció, totalment artesanal, dels seus formatges. Entre les seves referències
trobem el formatge de cervesa ecològica amb llet de cabra també ecològica, varietat
que li ha valgut un premi al certament World
Cheese Awards, que va considerar-lo el millor formatge ecològic de
Catalunya i un dels millors del món. Així mateix, el formatge Madurat de Cabra
Betara va guanyar la MEDALLA
D ’OR al Lactium de Vic 2013.