subir imagen

18 sept 2014

Petits productors de Sant Martí Sarroca s’uneixen per vendre els seus productes d’alimentació a través d’Internet

Calçots, caves, vi negre, verdura ecològica, embotits d'autor, una amplia selecció de productes de la mà dels propis productors de Sant Martí Sarroca (Alt Penedès) que ara es poden gaudir a casa a través de www.elhatillo.es. Aquesta plataforma de venda online de productes de poble que neix amb l’objectiu d’apropar la gastronomia i tradició dels pobles d’Espanya a tot el que vulgui gaudir d’ells sense sortir de casa seva.

S’obre així una finestra a l’exterior per als petits productors locals, unificant-los en un únic lloc web que, al mateix cop, permet que cada productor tingui el seu propi espai de venda i difusió de productes. Per altra banda, cada poble associat té la seva pròpia entrada al web facilitant que els usuaris puguin fer “la compra al poble” desde el seu ordinador, i els productes van directament del productor a la taula dels consumidors.

Entre els petits productors martinencs que s'hi troben a la plataforma de venda online, hi ha Hortànic, que aposta per l'agricultura ecològica i el cultiu de secà amb el calçot ecològic com a producte estrella. Pel que fa als embotits s'hi troba Ca l'Estevet, una masia fundada l'any 1895 amb una llarga tradició familiar en producció d'aliments derivats del porc. A més, es poden adquirir els vins i caves de Can Suriol, produïts seguint els paràmetres de l'agricultura ecològica.