Abadal ha
destacat per la seva clara aposta per l’ Enoturisme. L'objectiu de la
certificació és establir els requisits que han de complir les organitzacions
dedicades a la prestació de serveis turístics adherits al concepte de
"Enoturisme", entenent-se com l'activitat dedicada a la potenciació i
gestió de la riquesa vitivinícola d'una determinada zona.
Amb
aquesta certificació, el celler Abadal aconsegueix millorar la seva
imatge, oferir una major satisfacció als seus clients, reconeixement per part
del sector turístic-vitivinícola i dels seus clients i a partir d'ara, la
utilització del distintiu com a valor afegit de promoció i comercialització.
El
Celler va ser fundat per la família Roqueta a Santa Maria d'Horta d’ Avinyó
(comarca del Bages) el 1983, en els terrenys propers a la masia familiar, amb
més de 8 segles d'història i amb una llarga tradició en el cultiu de la vinya .
"Aconseguir
aquesta important certificació és un reconeixement al nostre treball, que es
basa en un alt compromís amb el nostre territori, i consolida la filosofia
d'expressar amb els vins Abadal la singularitat de la nostra terra, al Pla de Bages"
va assenyalar Valentí Roqueta, president d’Abadal. "Els
nostres vins són fruit del paisatge i del territori i l'enoturisme, ens permet
rebre al celler uns visitants que gaudeixen d'unes sensacions i unes aromes que
evoquen el paisatge característic del Bages. Primer, posem el paisatge en copa
i a través de l'enoturisme, els fem retornar i conèixer l'origen dels vins i
alhora, tot allò que els envolta: gastronomia, paisatge, cultura ... "
Recullen el certificat el Sr Miquel Palau,
Enòleg d’ Abadal, el Sr Jordi Vall, Cap de Qualitat i la Sra Anna Castillo,
Responsable d'Enoturisme. Per part de TÜV Rheinland, lliuren el certificat el
Sr Gonzalo de Castro, Director General, el Sr Esteve Regales, Responsable de
l'Àrea Regional de Llevant-Insular de Certificació de Sistemes i la Sra. Susana
Vendrell, responsable de Comerç Turisme.