Vilarnau Brut ha estat seleccionat per la Master of Wine Jancis Robinson com un dels 22 vins espumosos top per gaudir durant aquest Nadal. Aquesta
inclusió a la selecció de caves y champagnes del diari Financial Times manifesta la qualitat d’aquest brut.
Jancis Robinson, crítica del vi de l'Ordre de l'Imperi Britànic i consellera dels vins de la bodega de la Reina Isabel II del Regne Unit, destaca la “netedat i bona densitat” de Vilarnau Brut que expressa, de manera fidel, el terroir de la regió del cava al elaborar-se exclusivament amb varietats catalanes: Macabeo, Parellada i Xarel·lo.
La elaboració de Vilarnau Brut es basa en el mètode tradicional de fermentació secundaria de botella i criança estesa sobre les seves lies de 18 mesos. El resultat és un cava que combina un fort caràcter mediterrani, amb la varietat de raïm Macabeo; àcid i fresc, amb la Parellada, i un realç aromàtic clàssic del Penedés amb la Xarel.lo.
Vilarnau és una petita i avantguardista cava artesanal, on la màgia de la tradició i la modernitat s’uneixen en perfecta harmonia. Dissenyada per l’arquitecte Luis González i decorada per el prestigiós interiorista Antonio Miró, el seu nom fa referencia al antic Domvs (casa romànica fortificada de los Vila Arnau). Aquest cava es proveeix de vinyes plantades en el mateix lloc on els primers propietaris del Domvs les cultivaven al segle XII. Vilarnau, que elabora una gama clàssica de caves i una altre de autor, ofereix limitadíssimes produccions de una alta qualitat, avalada per premis i reconeixements nacionals e internacionals.