subir imagen

13 abr 2016

Sabor Salou reuneix el millor de la gastronomia local i catalana

Celebració de la 6a edició de la fira gastronòmica de Salou
La fira gastronòmica, de la que enguany es celebra la sisena edició, proposa als foodies d’arreu a conèixer la cuina de la Costa Daurada que ofereix arrossos, peixos, i rebosteria única.

Mig centenar d'expositors convertiran Salou en destí gastronòmic a la Costa Daurada gràcies a la sisena edició de la fira gastronòmica Sabor Salou, un esdeveniment dedicat a la restauració, i als productes DOP i gourmet provinents tant del municipi com de la resta del territori català.
L’edició 2016 de Sabor Salou oferirà tot tipus de degustacions, activitats i tallers per a tota la família i preveu igualar les xifres d’assistència d’anys anteriors, quan el municipi de la Costa Daurada va rebre més de més de 30.000 visitants i es van servir més de 25.000 degustacions.
L'objectiu d'aquest esdeveniment és donar a conèixer la qualitat i la diversitat de l'oferta de Salou, presentar els restauradors locals i oferir a les empreses una plataforma idònia per poder promocionar i vendre els seus productes. En l’actualitat Salou compte amb 200 restaurants que ofereixen cuina mediterrània, de mercat, marinera, d’autor o casolana.
El bon clima i les condicions òptimes de la terra que envolta a Salou, fan que el mar, la muntanya i l’horta proporcionin els ingredients de la millor qualitat i la major varietat: les verdures i hortalisses, l’oli d’oliva, la fruita seca, el vi, i com no, el peix, producte estrella de la cuina mediterrània. Aquests elements combinats donen com a resultat els aromes i gustos de la gastronomia autòctona, donant un valor afegit al visitant que escull la capital de la Costa Daurada per gaudir de les seves vacances. Així, un no pot marxar de Salou sense tastar els suquets de peix, arrossos combinats que adapten diferents formats i textures com paelles, arrossos amb llamàntol o arròs negre. Pel que fa a la rebosteria, cal degustar les orelletes (galetes preparades amb farina, ous i sucre que al fregir-se prenen la particular forma d'orelles) i les coques ensucrades (irresistibles coques cobertes amb sucre).


Per més informació, petició d'entrevistes i/o declaracions adicionals:
Enric Tomas / Laura Sali
681 113 032 / 932 419 313
salou@promotourist.com