subir imagen

22 feb 2016

Calçotada entre vinyes a Vallformosa


Visita enoturística Vallformosa

Viure una calçotada entre vinyes i maridat amb vins i caves de qualitat és el que ofereix Vallformosa a grups. Avui en dia, les calçotades no són només un àpat, també són un moment social i de diversió. Vallformosa ofereix una experiència que consisteix en una visita enoturística a les caves i una calçotada entre vinyes.

La calçotada té un preu de 39€ per persona i el menú consta de calçots de primer, graellada de carn amb amanides i carxofes de segon i crema catalana de postres. També inclou pa, aigua i cafè. Aquesta menú està maridat amb vins Domènech.Vidal i cava Vallformosa. Aquesta és una experiència única pensada per a grups de com a mínim 10 persones.

Per altra banda, per a parelles, famílies o grups més reduïts, Vallformosa ofereix altres propostes per gaudir de la temporada de calçots. En aquest cas, primer es fa la visita enoturística a Vallformosa amb degustació de dos productes i després es fa la calçotada en un restaurant de la zona. Es pot triar entre “Cal Pau Xich” a Guardiola de Font Rubí (38€ visita + calçotada) o a “El Mirador de les Caves” a Subirats (44€ visita + calçotada).

Per a reserves cal trucar al 93 897 82 86 o enviar un correu a enoturisme@vallformosa.com.