Corchos Barcelona (Barra) |
La cuina
tradicional és aquella on es cuida cada producte per tal de potenciar el sabor
de tots els productes i un dels restaurant que millor sap transmetre l’essència
és: Corchos Barcelona.
Durant el maridatge
al qual va assistir Catalunya Gastronòmica Corchos Barcelona va combinar la
cuina tradicional amb els caves i vins de la bodega Castillo Perelada. Un
concepte present en el nom del restaurant, un nom fa un homenatge al vi i als
valors tradicionals..
El sopar va
consistir en un aperitiu de formatge d’ovella amb el cava Stars Brut Nature; un
entrant de tartar de salmó amb alvocat i un Collection Blanc; un primer plat
principal consistent d’un risotto de calamars amb gambes acompanyat amb un
Finca Espolla; un segon plat principal amb un mil fulles de filet de porc; i
per acabar un tiramisú amb un garnatxa de 12 anys.
La seva cuina està
elaborada amb productes frescs per tal de potenciar i promocionar la proximitat
a través dels proveïdors de confiança. Però el que els diferencia de la resta
és la delicadesa amb la que recullen els productes que utilitzen, els quals
provenen d’arreu de la península. Per aquesta raó la seva cuina es centra en el
públic local.
Corchos Barcelona
combina cuina i venta amb el mercat que tenen a l’entrada que posa a la vista
de tothom els productes que utilitzen a diari al seu restaurant.
El restaurant
actualment disposa de carta de tapes i menú diari però amb propostes diferents
per a cada dia. I les postres són totes casolanes.
Entre les
especialitats destaquen els ous cabrejats, les fritures de peix, les tapes de
foie mi.cuit, llagostí o calamars, el cremós de xocolata, la crema catalana, el
tiramisú o el pastís de formatge amb coulis.
El restaurant
disposa d’una sala VIP per a l’organització d’esdeveniments, festes, sopars
privats,...
Corchos Barcelona
obra tots els dies de 12h a 24h i té pàrquing gratuït pels sopars.
Cristina Nocete
@crisnocete