subir imagen

4 feb 2016

Corchos Barcelona i Castillo Perelada, cuina tradicional


Corchos Barcelona (Barra)

La cuina tradicional és aquella on es cuida cada producte per tal de potenciar el sabor de tots els productes i un dels restaurant que millor sap transmetre l’essència és: Corchos Barcelona.

Durant el maridatge al qual va assistir Catalunya Gastronòmica Corchos Barcelona va combinar la cuina tradicional amb els caves i vins de la bodega Castillo Perelada. Un concepte present en el nom del restaurant, un nom fa un homenatge al vi i als valors tradicionals..

El sopar va consistir en un aperitiu de formatge d’ovella amb el cava Stars Brut Nature; un entrant de tartar de salmó amb alvocat i un Collection Blanc; un primer plat principal consistent d’un risotto de calamars amb gambes acompanyat amb un Finca Espolla; un segon plat principal amb un mil fulles de filet de porc; i per acabar un tiramisú amb un garnatxa de 12 anys.

La seva cuina està elaborada amb productes frescs per tal de potenciar i promocionar la proximitat a través dels proveïdors de confiança. Però el que els diferencia de la resta és la delicadesa amb la que recullen els productes que utilitzen, els quals provenen d’arreu de la península. Per aquesta raó la seva cuina es centra en el públic local.

Corchos Barcelona combina cuina i venta amb el mercat que tenen a l’entrada que posa a la vista de tothom els productes que utilitzen a diari al seu restaurant.

El restaurant actualment disposa de carta de tapes i menú diari però amb propostes diferents per a cada dia. I les postres són totes casolanes.

Entre les especialitats destaquen els ous cabrejats, les fritures de peix, les tapes de foie mi.cuit, llagostí o calamars, el cremós de xocolata, la crema catalana, el tiramisú o el pastís de formatge amb coulis.

El restaurant disposa d’una sala VIP per a l’organització d’esdeveniments, festes, sopars privats,...
Corchos Barcelona obra tots els dies de 12h a 24h i té pàrquing gratuït pels sopars.

Cristina Nocete
@crisnocete