subir imagen

19 nov 2015

Abadal Nuat 2012, un gran vi blanc elaborat amb picapoll, varietat autòctona de la D.O. Pla de Bages


El Celler Abadal presenta Abadal Nuat 2012, un vi blanc elaborat amb la varietat  picapoll, un referent de la DO Pla de Bages. Elaborat principalment de la varietat picapoll procedent dels ceps més antics del vinyer, i acompanyat de la subtil macabeu que li aporta un plus aromàtic i major acidesa. Abadal Nuat és un vi procedent de la maceració pel·licular i una llarga criança sobre lies fines que proporcionen al vi volum i complexitat, tot mostrant el seu caràcter varietal.

Abadal Nuat és profund i harmoniós i es presenta amb un bell color daurat i amb una gran expressió aromàtica amb matisos confitats, herbacis i de fruita madura, sobre un fons mineral. En boca es presenta untuós, voluminós i amb una viva acidesa que el converteixen en un vi elegant, refinat i de molt caràcter.

La nova imatge d’Abadal Nuat és el reflex d’un blanc molt complex, vestit amb una etiqueta minimalista, elegant i singular, que ha aconseguit captar l’atenció dels amants del vi que busquen paisatge i distinció.
PVP Nuat: 30,50 €

Abadal, vinya i paisatge del Bages

Abadal es funda l’any 1983 en honor a les arrels i a la tradició vitivinícola de la família Roqueta al territori -el Bages- i amb el ferm compromís d’elaborar vins que expressin la singularitat de la terra i la donin a conèixer al món. En la seva aposta pel territori com a camí de diferenciació i identitat, Abadal treballa per recuperar la tradició vitícola de la zona amb innovació i modernitat.



@vinsabadal
#abadal