subir imagen

20 oct 2015

Fever-Tree s’inspira en els paisatges de Perú per a elaborar la seva carta de còctels del Mercat de Mercats d’enguany


Barcelona, 20 d’octubre de 2015.- Un any més torna a Barcelona la fira popular gastronòmica Mercat de Mercats. Aquesta 6ª edició tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 d’octubre a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona.

Entre els paradistes dels mercats barcelonins, restauradors i productos alimentaris i vitivinícoles, Fever-Tree tindrà un espai on els assistents podran apropar-se i conèixer més sobre els seus mixers: la seva naturalitat, característiques organolèptiques, la importància dels seus ingredients i, per suposat, tastar còctels elaborats amb tota la seva gamma i destil·lats de gran qualitat a un preu simbòlic (6€ el combinat, 4€ el mini combinat i 2€ el mixer).

A més, donat que aquest any Perú és el país convidat a Mercat de Mercats, Fever-Tree ha volgut rendir-hi un homenatge i per fer-ho s’ha inspirat en els seus paisatges per a crear – en col·laboració amb l’Héctor Henche de Fizz Bartenders-, uns còctels especials que també es podran degustar.

Serra, costa i selva són les zones per excel·lència de Perú i són els noms que reben els tres còctels creats especialment per la ocasió:
Serra és un pisco tonic elaborat amb l’últim llançament de Fever-Tree: la Elderflower. Aquesta tònica destaca per l’aroma floral de les flors de saüc, molt populars a Perú per créixer a la Serra d’Ancash, Huánuco, Apurímac i al Cusco.

Costa és un chilcano amb raïm. El chilcano és el còctel tradicional peruà. Es prepara amb pisco (una varietat d’aiguardent de raïm) i ginger ale. Aquest còctel es diu Costa perquè el raïm es cultiva a les regions costaneres de Piura, Ica, La Libertad, Lima o Tacna. És molt fàcil gaudir del paisatge de les vinyes quan visites aquestes zones.

Selva és un altre variant del chilcano. En aquesta ocasió s’elabora amb “aguaymanto”, un fruit molt representatiu de Perú que creix a prop dels rius amazònics. Al nostre país el coneixem amb el nom de physalis.
Unes propostes originals amb les que apropar-nos a la gastronomia peruana.

Sobre Fever-Tree

Quin sentit té gaudir d’un destil·lat Premium si es barreja amb un refresc d’inferior categoria? Aquesta va ser la pregunta que es van formular Charles Rolls i Tim Warrillow quan van decidir aventurar-se en la creació de Fever-Tree, una companyia de mixers amb unes característiques que els situessin a la mateixa alçada que la dels grans destil·lats.
Fever-Tree és pionera en la creació i dinamització del concepte “mixer”, refrescs d’alta qualitat pensats per a barrejar amb destil·lats Premium. Va ser la primera companyia a considerar que de la mateixa manera que se li donava importància als destil·lats, també se li havia de donar als mixers amb els que es barrejaven.
A principis del 2005, Fever-Tree va llançar el seu primer producte al mercat, la Fever-Tree Premium Indian Tonic Water. Immediatament va ser ben acollida per la crítica, reputats cuiners i bartenders de primer nivell. A España, Fever-Tree es va donar a conèixer al 2006 de la mà del reconegut cuiner Ferran Adrià.

Actualment, la gamma de Fever-Tree la formen 11 mixers:
Les tòniques: Premium Indian Tonic Water, Mediterranean Tonic Water, Naturally Light Indian Tonic Water, Premium Lemon Tonic i Elderflower.
Els mixers de llimona: Premium Lemon i Premium Lemonade.
Els mixers de gingebre: Premium Ginger Ale i Premium Ginger Beer.
La soda: Spring Soda Water.

El mixer de cola: Premium Cola.

Fever-Tree és present a les xarxes socials. Pots seguir la nostra activitat a Facebook (Fever-Tree España) i a Twitter i Instagram (@FeverTree_ES).