subir imagen

21 oct 2015

El Festival de Sitges celebra la segona edició del premi “Bacardí Sitges a l’Esperit Indomable”

Adriana Ugarte amb el premi “Bacardí Sitges a l’Esperit Indomable”
Judit Meix (@JuditMeix)
El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya va tancar la seva 48a edició amb un increment en la venda d’entrades i en el nombre d’espectadors. Durant 9 dies Sitges es converteix en el punt de trobada d’actors, directors, productors i amants del cinema, que no deixen passar l’oportunitat d’assistir als actes que el Festival organitza. Dins dels diversos esdeveniments, Bacardí va tenir representació pròpia amb la celebració de la festa en honor a Adriana Ugarte. 

L’actriu madrilenya ha estat guardonada per la seva trajectòria professional amb el premi “Bacardí Sitges a l’Esperit Indomable”. Algunes de les seves aparicions televisives i cinematogràfiques més importants són a El tiempo entre costuras (2013-2014), Combustión (2013) o Lo contrario al amor (2011). El pròxim 25 de desembre es presentarà la seva darrera pel·lícula, l’adaptació cinematogràfica de la novel·la Palmeras en la Nieve, que ha protagonitzat juntament amb Mario Casas.

A la festa també es van deixar veure altres personalitats del món del cinema nacional i internacional. Algunes de les cares més conegudes van ser Peter Vives, company d’Ugarte a El timepo entre costuras, Carles Francino, Alejo Sauras o el director Juan Antonio Bayona. També van assistir-hi eminències internacionals, com els directors Richard Williams, Corin Hardy,  l’actor Joseph Mawle i el director Todd Strauss-Schulson.

Casa Bacardí de Sitges es va convertir en una sala de festa, on es van servir aperitius i combinats per a tots els assistents. Bacardí va utilitzar el seu rom per fer gaudir els convidats d’una vetllada magnífica, ambientada en l’elegància, el cinema i, com no podia faltar, un toc de terror. 


Algunes fotografies de la festa:


Peter Vives

Juan Antonio Bayona
Corin Hardy i Joseph Mawle
Adriana Ugarte