subir imagen

22 sept 2015

Juvé & Camps presenta l’anyada 2011 del cava Reserva de la Familia

Juvé & Camps presenta l’anyada 2011 del cava Reserva de la Familia. Un Brut Nature amb un mínim de 36 mesos de criança a l’ampolla i elaborat a partir del ‘most flor’ de raïms Macabeu, Xarel·lo i Parellada pròpies de les finques ‘d’Espiells’, ‘Can Massana’ i ‘La Cuscona’, ubicades a un dels millors terrers de la comarca de l’Alt Penedès.

Un cava que es distingeix per la seva complexitat, intensitat i per una elegància que creix poc a poc mostrant noves aromes pròpies d’una llarga criança. A més, el Reserva de la Familia 2011 es caracteritza per un brillant i atractiu color daurat pàl·lid, i per la seva escuma cremosa que s’integra perfectament al paladar, fent que el seu pas per la boca sigui fresc i ampli. Una explosió de sensacions que es perceben en el seu llarg final. 

La collita 2010 del Reserva de la Familia va ser valorada com el millor cava amb la Gran Medalla d’Or en el “Concours Mondial de Bruxelles” 2015, on més de 300 professionals procedents de 50 països tasten més de 8.000 vins durant 3 dies. Amb la mateixa anyada 2010 aquest cava va obtenir la millor puntuació a la seva categoria a la Guia de Vins OCU 2015.

JUVÉ & CAMPS
Juvé & Camps és un dels cellers familiars més emblemàtics del Penedès i un dels més reconeguts elaboradors d’escumosos de qualitat del món, líder en elaboració de cava Gran Reserva. Presidida per Joan Juvé, la família porta segles dedicada a la viticultura. Compten amb 271 hectàrees de vinyer cultivades de forma 100% ecològica i a les caves subterrànies del celler de Sant Sadurní d’Anoia neixen marques com Juvé & Camps La Capella, Gran Juvé & Camps, Milesimé, Blanc de Noirs, Reserva de la Família, Essential, Reserva Cinta Púrpura, Sweet i el Brut Rosé. Per altra banda, al moderníssim celler d’elaboració a Espiells s’obtenen els vins base cava i s’elaboren els vins blancs Ermita d’Espiells, Miranda d’Espiells, Gregal d’Espiells i Flor d’Espiells, els rosats Ermita d’Espiells Rosé i Aurora d’Espiells Rosé, i els negres Casa Vella d’Espiells, Viña Escarlata i Iohannes, un vi d’autor per a guarda elaborat en homenatge al fundador del celler.

PVP Juvé & Camps Reserva de la Familia: 15,20 €

www.juveycamps.com
twitter.com/juveycamps
facebook.com/juvé&Camps
@juveycamps