Sant Joan és una
festa molt assenyalada de la tradició catalana; la nit més curta de l'any és
una icona de l'arribada de l'estiu, les vacances, el temps lliure, i en
definitiva, el bon rotllo. El Coffee & Bakery SANTAGLORIA se suma a la seva
celebració amb una àmplia varietat de coques artesanals, decorades i farcides
amb diferents ingredients evocadors de la festivitat. La coca de Sant Joan és
un dels dolços més típics de la rebosteria catalana i farà les delícies de tot
aquell que la tasti.
Ara SANTAGLORIA
vol apropar encara més als seus clients la possibilitat de posar la cirereta
més dolça a aquesta nit màgica plena de fogueres i focs artificials, amb les
seves delicioses coques que es podran reservar
en tots els seus establiments des del dia
11. D'elaboració 100% artesanal, amb una massa de brioix de mantega,
ferments naturals, fruites confitades i pinyons, entre d'altres ingredients,
les coques de SANTAGLORIA sorprendran els amants de la fleca i la rebosteria
tradicional.
Un dels seus
productes estrella és la “Coca solstici” en forma de sol, decorada amb crema i
farcida de crema catalana, en homenatge als orígens d'aquesta festa, perfecta
per degustar durant la revetlla de Sant Joan i només apta per als més
llaminers.
Les coques de
SANTAGLORIA poden trobar-se en 7 varietats diferents, que es poden reservar des
del dia 11 en tots els seus establiments:
- Coca solstici amb crema catalana: de forma
rodona, massa de brioix de mantega i decorada amb crema pastissera i pinyons i
farcida amb crema catalana. Amb un pes aproximat de 700 g resulta ideal per a 6
persones.
- Coca solstici amb fruites: de forma
rodona, massa de brioix de mantega i decorada amb fruites confitades (meló,
cireres i taronja) i pinyons. No farcida i amb un pes aproximat de 550 g que la
fan ideal per a 6 persones.
- Coca gran amb crema i fruites: de forma ovalada,
massa de brioix decorada amb fruites confitades (meló, cireres i taronja),
crema pastissera i pinyons. No farcida, amb un pes aproximat de 870 g.
- Coca de llardons (2 formats, mitjana aprox. 600
g i petita aprox. 300 g): massa de pasta de full amb llardons i decorada
amb pinyons. Els llardons són trossos cruixents que s'extreuen després de
fondre el greix o la llard de porc, barrejats amb la massa de pasta de full. Es
caracteritza per una textura i un gust deliciosos.
- Coca de pasta de full amb crema: de forma ovalada,
està elaborada amb full de mantega, farcida de crema pastissera i decorada amb
filets d’ametlla. El seu pes aproximat és de 650g.
- Coca de pasta de full amb cabell d'àngel: de forma ovalada,
està elaborada amb massa de brioix de mantega, farcida de cabell d'àngel i
decorada amb filets d'ametlla. Pes aproximat 650 g.
- Coca de pasta de full amb xocolata i cireres: de forma ovalada,
està feta amb full de mantega, farcida de crema i decorada amb una reixa de
xocolata i cireres. El seu pes aproximat és de 475 g.
FoodBox