subir imagen

11 jun 2015

Sant Joan té gust de SANTAGLORIA

Sant Joan és una festa molt assenyalada de la tradició catalana; la nit més curta de l'any és una icona de l'arribada de l'estiu, les vacances, el temps lliure, i en definitiva, el bon rotllo. El Coffee & Bakery SANTAGLORIA se suma a la seva celebració amb una àmplia varietat de coques artesanals, decorades i farcides amb diferents ingredients evocadors de la festivitat. La coca de Sant Joan és un dels dolços més típics de la rebosteria catalana i farà les delícies de tot aquell que la tasti.

Ara SANTAGLORIA vol apropar encara més als seus clients la possibilitat de posar la cirereta més dolça a aquesta nit màgica plena de fogueres i focs artificials, amb les seves delicioses coques  que es podran reservar en tots els seus establiments des del dia  11. D'elaboració 100% artesanal, amb una massa de brioix de mantega, ferments naturals, fruites confitades i pinyons, entre d'altres ingredients, les coques de SANTAGLORIA sorprendran els amants de la fleca i la rebosteria tradicional.

Un dels seus productes estrella és la “Coca solstici” en forma de sol, decorada amb crema i farcida de crema catalana, en homenatge als orígens d'aquesta festa, perfecta per degustar durant la revetlla de Sant Joan i només apta per als més llaminers.
Les coques de SANTAGLORIA poden trobar-se en 7 varietats diferents, que es poden reservar des del dia 11 en tots els seus establiments:

-   Coca solstici amb crema catalana: de forma rodona, massa de brioix de mantega i decorada amb crema pastissera i pinyons i farcida amb crema catalana. Amb un pes aproximat de 700 g resulta ideal per a 6 persones.

-   Coca solstici amb fruites: de forma rodona, massa de brioix de mantega i decorada amb fruites confitades (meló, cireres i taronja) i pinyons. No farcida i amb un pes aproximat de 550 g que la fan ideal per a 6 persones.

-   Coca gran amb crema i fruites: de forma ovalada, massa de brioix decorada amb fruites confitades (meló, cireres i taronja), crema pastissera i pinyons. No farcida, amb un pes aproximat de 870 g.

-   Coca de llardons (2 formats, mitjana aprox. 600 g i petita aprox. 300 g): massa de pasta de full amb llardons i decorada amb pinyons. Els llardons són trossos cruixents que s'extreuen després de fondre el greix o la llard de porc, barrejats amb la massa de pasta de full. Es caracteritza per una textura i un gust deliciosos.

-   Coca de pasta de full amb crema: de forma ovalada, està elaborada amb full de mantega, farcida de crema pastissera i decorada amb filets d’ametlla. El seu pes aproximat és de 650g.

-   Coca de pasta de full amb cabell d'àngel: de forma ovalada, està elaborada amb massa de brioix de mantega, farcida de cabell d'àngel i decorada amb filets d'ametlla. Pes aproximat 650 g.

-   Coca de pasta de full amb xocolata i cireres: de forma ovalada, està feta amb full de mantega, farcida de crema i decorada amb una reixa de xocolata i cireres. El seu pes aproximat és de 475 g.

FoodBox
FoodBox és una innovadora plataforma de restauració multimarca que compta com a soci inversor amb el fons espanyol NAZCA Capital i que ha nascut amb una idea molt clara: liderar la nova restauració organitzada espanyola. Per això, ha integrat des dels seus inicis a cadenes consolidades i d'èxit: Taberna del VOLAPIÉ i el Coffee & Bakery SANTAGLORIA. A curt termini, s'incorporaran noves marques que hagin demostrat la seva eficiència, innovació i capacitat per crear tendència.