subir imagen

5 mar 2015

Paco Pérez estrena la nova temporada de Miramar

El resturant Miramar de Llançà reobre amb carta renovada i menú degustació de fins a 40 noves creacions. Aquesta setmana, a partir de dimarts, ha reobert el restaurant Miramar (Llançà) de Paco Pérez, una de les icones de la cuina d’avanguarda a Catalunya i Espanya, amb dues estrelles Michelin.
 
 
Per a aquesta nova temporada, el xef Paco Pérez presenta una carta totalment nova (només es mantenen els clàssics de Miramar) i un nou menú degustació amb fins a 40 noves creacions i que du per títol Entorno i (Con)Secuencias 2015, continuant amb la línia argumental de l’any anterior. Això sí, ens trobem amb una aposta
que accentua la creativitat i el desenvolupament de les tècniques aplicades a la cuina, buscant noves possibilitats i nous camins, intensificant si cal el sabor. “Plasmem inquietuds i idees en la nostra gastronomia”, explica Paco Pérez, que va obtenir l’any passat el premi de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia al millor restaurant de l’any precisament l’any en que Miramar celebrava el seu 75è aniversari. “Fem el que ens agrada”, destaca el xef, que durant els dos mesos de descans ha treballat amb el seu equip en més de dues-centes noves propostes, de les que unes 140 s’aniran incloent a la carta o el menú en funció de la temporada. El menú Entorno y (Con)Secuencias 2015 es divideix en tres etapes: L’horta, el mar i el bosc, que és el que envolta Miramar i Llançà. Cada creació reprodueix elements d’aquests entorns, combinant les tècniques més vanguardistes amb els sabors més clàssics i les textures més atrevides. Entre les creacions que els comensals podran descobrir a partir d’avui mateix, estan :

- L’ou negre
- Pato Pekín (simulació de la pell cruixent de l’ànec)
- Truita sourprise d’angula (fals merengue)
- Príncipe de (base de pollastre i salsa amb xocolata) 

Ou negre

Paco Pérez compta amb 5 estrelles Michelin : dues a Miramar, dues a l’Enoteca (Hotel Arts, Barcelona) i una al restaurant Cinco de l’hotel Das Stue de Berlín. En aquests dos últims establiments, el xef transmet la filosofia de Miramar. A més, assessora els restaurants L’Eggs, Doble i La Royale, a Barcelona.

 Miramar
Pg. Marítim, 7. Llançà
Telf: 972.38.01.32
**Michelin
Preu mig carta : 90 €
Preu menú degustació: 160 €