subir imagen

28 mar 2015

OBBIO facilita una alimentació més sana incorporant un equip de nutricionistes

OBBIO, l’espai de referència en alimentació saludable de Barcelona, ha incorporat un equip de nutricionistes que està dedicat exclussivament a assessorar i acompanyar al client al llarg de la seva compra. OBBIO és un espai que convida a conèixer l'alimentació ecològica i saludable; la distribució de l'espai, la gran diversitat de productes, les novetats contínues i els plats preparats de la seva cafeteria animen a molts barcelonins a iniciar-se en el món de l'alimentació bio i saludable. Malgrat això, qualsevol canvi requereix d’un aprenentatge i és per això que l'equip d’OBBIO està preparat per assessorar i acompanyar a tots aquells clients que així ho desitgin.

Les nutricionistes de l'equip, que poden trobar-se en el Punt d'Informació al costat de la fruiteria, són les qui millor podran ajudar sobre com realitzar una compra de productes saludables en funció del tipus de client, la seva edat, l’estil de vida o l’estat de salut. Aquest servei, que l'empresa ofereix de manera gratuïta, atendrà a tot moment als clients que per prescripció mèdica han de canviar la seva alimentació, als qui siguin intolerants a algún aliment o sofreixin de qualsevol tipus d'al·lèrgia i als qui senzillament hagin decidit apostar per cuidar molt més la seva alimentació per millorar el seu estat físic i gaudir d’un millor benestar.

Com apunta Irina Costafreda, co-fundadora d’OBBIO al costat d'Elena Díaz- Morera “Ens vam adonar que malgrat que la nostra tipologia de clients era molt amplia: des de joves que volen comprar productes ecològics però temen que el preu sigui excessiu, mares que no volen que els seus fills prenguin més additius i elements químics; persones amb una malaltia i/o intolerància alimentària o unes altres que segueixen dietes especials: vegetariana, vegana, macrobiòtica, paleo, sense gluten o sense sucre, tots tenien un element comú: trobaven dificultats per escollir i comprar davant la varietat nacional i internacional dels productes i marques diferencials que trobaven a OBBIO i es perdien. Vàrem decidir ajudar-los i per això contractàrem a dos nutricionistes perquè estiguessin sempre disponibles per assessorar i acompanyar als nostres clients durant la seva compra.”

A més de l’equip de nutricionistes, OBBIO compta amb personal en formació continuada per poder ajudar també als clients ja sigui en la selecció d'un tipus de proteina vegetal que sigui fàcil i saborosa per introduir en el menú dels nens, triar un producte de cosmètica natural per a un tipus de pell, edat o cabell determinat o recomanar un bon llibre sobre cuina o nutrició.

OBBIO, amb el seu compromís ferm per la nutrició saludable i amb l'objectiu de compartir el coneixement professional, aposta per donar un bon servei, reinventant l'experiència de compra i ajudant als clients facilitant-los: “receptes, consells culinaris, tasts o mostres a la secció de cosmètica. Ens agrada que OBBIO sigui un espai on anar a comprar però també aprendre i descobrir sobre els productes saludables i ecològics.
La senyalística, una guia per al client
En el punt de venda, OBBIO ha incorporat més informació sobre les seccions i els productes més desconeguts pel públic que encara no està familiaritzat amb aquests ingredients. Distribuïdes per tota la tenda trobarem: fitxes descriptives d'ingredients com el kamut, el lli o el mill en les quals s'explica les principals propietats del producte. També trobem exemples de receptes que podem dur a casa sense cap cost i ens ajuden a elaborar menús saludables i senzills.

Un restaurant amb una carta de plats vegetarians i una llibreria amb una acurada tria de llibres de cuina, nutrició i estils de vida saludable, completen una oferta única i exclusiva on a més s'imparteixen tallers i conferències realitzades per experts de manera gratuïta; com la d’Alf Mota, el passat 5 de març explicant com podem incorporar les algues en els nostres plats diaris i aprofitar-nos de les seves beneficioses propietats o la que va oferir la Dra. Odile Fernández on va explicar la importància dels aliments en el procés de prevenció i ajuda al guariment del càncer.