subir imagen

13 dic 2014

Oleum Flumen fomenta l’ús de l’oli d’oliva verge extra als restaurants


Oleum Flumen promou una campanya per fomentar l’ús de l’oli d’oliva verge extra a la cuina entre restauradors que són clients. Per aquest motiu, els ha distribuït vinils que identifiquen l’establiment com a consumidor d’oli d’oliva VE Oleum Flumen no només a la sala, sinó principalment a la cuina, que és a on hi ha els grans volum de consum.
En l’últim any, Oleum Flumen ha incrementat en un 10% el nombre de vinils distribuïts el que demostra una consciència cada vegada més gran del sector envers l’ús de l’oli d’oliva verge extra a la cuina. Els restauradors entenen que el consum d’oove és no només saludable, sinó rentable a llarg termini.

Oleum Flumen, que exporta un 70% de la seva producció, també ha estès la campanya als restauradors i clients de l’estranger, concretament als EUA, Irlanda, Dinamarca i Suècia. Cal destacar que l’ús de l’oove a la cuina sempre va acompanyat del servei d’altres referències a la sala, principalment, les referències NINOU, deFINCA i PREMIUM.

Llaunes d’oliBO per cuinar

Oleum Flumen va estrenar fa un any les llaunes d’oliBO en envasos de 400ml i 175ml que estan pensades per a la restauració i per al consum particular. La llauna és un envàs metàl·lic, resistent i opac que afavoreix la conservació de l’oli d’oliva i un consum periòdic com és el domèstic o bé el de la cuina dels restaurant.