subir imagen

18 nov 2014

El nou projecte de l'Ocaña col·loca darrere els fogons al xef Martin Schanninger

Canyons de confeti, gogós i fins i tot una orquestra. Aquestes són algunes de les sorpreses que van rebre a les desenes de curiosos que s'acumulaven a les portes de l'Ocaña (Plaça Reial, 13-15) amb motiu de la reobertura de l'Ocaña Restaurant amb un nou xef, Martin Schanninger.



La immensitat del local s'estén al llarg de tres pisos i més de 1.200 m2 d'una estètica que imita el look de les obres teatrals i que incorpora les tècniques artesanals del paper portades a les façanes, obra de l'artista mexicà Humberto Spíndola. Entre aquestes parets, els assistents van poder gaudir d'un ambient distès i agradable i d'una llarga selecció de safates amb un gran assortiment de piscolabis i begudes.

L'Ocaña compta amb un cafè, un bar, un restaurant, una terrassa i una cocteleria Aportheke, cinc espais de gran personalitat que evoquen la màgia que sempre ha tingut la Plaça Reial, punt de trobada de bohemis.


Durant la vetllada també es va recordar a l'artista que dóna nom al local, José Pérez Ocaña, un icona de l'art transgressor protagonista de nombrosos moviments contraculturals de la Barcelona dels anys 70 i 80.