subir imagen

2 oct 2014

Torres patrocina el Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

El vi i el cinema tornen a confluir en la 53a Festa de la Verema de Sitges 


Torres s’estrena enguany com a patrocinador del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que se celebrarà del 3 a l’11 d’octubre. L’empresa vinícola, que sempre ha mantingut una vinculació amb el cinema a través del seu celler Jean Leon, ha apostat per potenciar la seva presència en aquest esdeveniment que és referent mundial del seu gènere, oferint, juntament amb el Port de Sitges - Aiguadolç, el sopar còctel d’inauguració del Festival per a actors, directors, productors i altres professionals del món audiovisual, que se celebrarà el divendres, 3 d’octubre, a les 22h. 

El patrocini també inclou la gestió, durant tot el festival, de la sala VIP, ubicada a l’hotel Melià, durant tot el Festival, en la que s’espera que passin unes 500 persones. A més a més, Torres, i les altres marques del grup com Jean Leon, Miguel Torres Chile i Marimar Estate, seran els vins oficials del Festival. 

Una de les activitats organitzades conjuntament amb el Festival és el concurs d’aparadors pels carrers de Sitges on es premiarà l’originalitat i integració d’elements fantàstics amb el vi més clàssic de Torres, Sangre de Toro, que acaba de celebrar els seus 60 anys recuperant la imatge dels seus orígens. Els visitants podran votar el millor aparador a través del facebook del Festival, i Torres obsequiarà al guanyador amb una visita VIP al seu celler de Pacs del Penedès i un dinar al restaurant de la família a Sant Martí Sarroca. 

53a Festa de la Verema de Sitges 


TORRES-Concurs trepitjada de raïm 2013
 
El vi i el cinema convergeixen novament en la 53a Festa de la Verema de Sitges, que tindrà lloc del 4 al 5 d’octubre, coincidint amb l’inici del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. La tradicional festivitat vinícola, dedicada enguany a Noruega i organitzada per Foment de Turisme de Sitges, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges i l’Agència de Promoció Turisme de Sitges i el patrocini dels Cellers Torres, proposa un programa que combina els actes tradicionals amb una sèrie d’activitats integrades en la celebració del festival cinematogràfic, per tal de continuar sumant sinèrgies entre aquests dos esdeveniments culturals. 

Així, els protagonistes de la Festa de la Verema de Sitges també seran actors: Silvia Marsó, la polifacètica actriu que destaca per la seva llarga trajectòria en cinema, teatre i televisió, serà l’encarregada de fer el pregó el dissabte, 4 d’octubre, a les 18h, a la plaça de la Fragata, mentre que l’humorista i imitador Pep Plaza repetirà com a presentador de la tradicional trepitjada de raïm, que es farà el diumenge, 5 d’octubre, a les 12h, al mateix lloc. 

Aquest és un dels moments més animats de la festa vinícola, en el que associacions sitgetanes competiran aquest any amb els convidats noruecs de Torres. És, a més, juntament amb la inauguració de la font del vi i el pesatge de la pubilla i l’hereu, que tindran lloc just després, l’acte central de la Festa de la Verema, que vol rememorar la tradició vitivinícola de la vila de Sitges. També torna la Mostra de Vins, que enguany celebra la 8a edició i que es podrà visitar al llarg del cap de setmana a la zona de la Fragata. 

Però per Torres, l’acte més solemne de la Festa de la Verema de Sitges arribarà dissabte el vespre amb la celebració del Capítol de Sant Miquel de les Vinyes a Mas Rabell, la masia del segle XIV propietat de la família Torres a Sant Martí Sarroca. La 53è edició de la Festa finalitzarà el diumenge amb el dinar de clausura a l’hotel Calipolis per a convidats dels organitzadors, que presidirà el Josep Maria Pelegrí, conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.