subir imagen

22 oct 2014

DAURO, posicionat entre els 20 millors olis del món per la guia internacional Flos Olei

L’oli DAURO ha rebut el premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra a la categoria de Fruitat Lleuger de barreja de varietats

Torroella de Fluvià, octubre de 2014.- La guia Flos Olei ha atorgat el Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra en la categoria de Fruitat Lleuger de barreja de varietats (arbequina, hojiblanca i koroneiki) a l’oli DAURO amb 94 punts. L’objectiu de la guia internacional Flos Olei, la primera dedicada a les empreses productores d’oli verge extra de tot el món, és convertir-se en un punt de referència per a tots els professionals del sector a nivell internacional i per a tots els consumidors amants de la bona taula.

L’oli DAURO s’ha convertit en una referència en l’àmbit de l’alta cuina i ha obtingut un constant reconeixement tant a nivell nacional com internacional des dels seus inicis. Ha rebut cinc vegades el Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra Espanyol atorgat pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi ambient en la categoria Fruitat Madur. Va ser escollit també com el millor oli a Les Etoiles de Mougin, davant d’un jurat de prestigi format per cuiners internacionals molt exigents amb la qualitat dels productes. DAURO també ha rebut en cinc ocasions una menció especial al certamen Sol d’Oro de la Internacional Exhibition of Virgen and Extra-Virgen Olive Oil, el certamen mundial més important en el món de l’oli. Tots aquests premis demostren, una i altra vegada, l’excel·lent valoració d’aquest oli. DAURO, a més, ha estat present en 7 ocasions al sopar dels Premis Nobel, un dels banquets més prestigiosos i de llarga tradició de la història contemporània.

DAURO
Aquest oli, que pertany a la Asociación Grandes Pagos de Olivar, s’ha produït seguint el concepte de “Chateau”, ja que procedeix d’una única finca ubicada a l’Alt Empordà, entre els municipis de Siurana d’Empordà i de Torroella de Fluvià, Girona. La finca, de 110 hectàrees, posseeix 32.000 olivers, dels quals s’obté DAURO,  un oli suau d’enorme intensitat de fruita i que, malgrat l’escassa collita d’aquest any per la complicada climatologia, es capaç de brillar en tot el seu esplendor. Reguilme és l’empresa propietària de DAURO i Bodegas RODA que s’encarrega de comercialitzar l’oli.

PVP aprox. DAURO: 16 €