Més de 140 formatges artesans disponibles de la més gran i millor carta de formatges de la ciutat en un restaurant ubicat a l’Hotel Meliá Barcelona Sarrià
Poncelet, referència de la cultura i la gastronomia del formatge, ha inaugurat Poncelet Cheese Bar Barcelona, on es poden degustar prop de 150 varietats de
formatge artesà nacionals i internacionals, en un entorn pensat i dissenyat per
gaudir del formatge.
Situat a l’Avinguda de Sarrià 50, al costat de l’Hotel
Meliá Barcelona Sarrià, Poncelet Cheese Bar Barcelona està cridat a ser el punt de trobada pels aficionats i
apassionats del formatge i la seva cultura, i per a qualsevol persona que
vulgui gaudir d’una nova proposta gastronòmica molt especialitzada, on el
formatge és el protagonista principal, però no l’únic.
Poncelet Cheese Bar Barcelona aglutina una de les més extenses i cuidades ofertes internacionals al voltant del formatge. La carta disposa de més de 140 varietats, que procedeixen de les 17 comunitats autònomes espanyoles i d’uns altres vuit països europeus, com França, Itàlia, Suïssa, Bèlgica o Irlanda, i la gran novetat d’aquesta obertura, els formatges dels Estats Units.
A la carta estan presents els grans formatges de Catalunya, amb més de 15 referències, entre les quals s’hi inclouen el Tupí, el Puigpedrós, l’Uff!, el Fermió, la Garrotxa, o un dels primers formatges amb pasta cuita d’Espanya, l’Altejo.
Poncelet Cheese Bar també aporta una rica gastronomia basada en aquest producte, i una filosofia de coneixement i divulgació de la cultura del formatge que incorpora elements com una fitxa amb informació sobre cada formatge per demanar a la taula, amb l’origen, característiques, sabor, procés d’elaboració, tipus de llet, etc.
A més, el tall dels formatges es fa de cara al públic, com en una barra de sushi, amb una entrada en escena espectacular a càrrec dels mestres formatgers.